Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Problem çocukta olsa bu dinamo niye ergence tweet atıyor o zaman. Çocuk tarafını bilemem ama dinamo da garanti problem var
Dinamo tarafı beni endişelendirmiyor çünkü onlar için zaman daralıyor ve ne koparsak kardır mantığında votka kafalılar. Ama ailesi de koşarak geliriz düşüncesinde değil gibi.

birazdan erden timurun gecen yazki acıklamalarını koyacagım.ordan transferde neler döndüğünü anlarsınız

Dinamo tarafı beni endişelendirmiyor çünkü onlar için zaman daralıyor ve ne koparsak kardır mantığında votka kafalılar. Ama ailesi de koşarak geliriz düşüncesinde değil gibi.
Haluklar dinamo tarafında sorun yok diyor da henüz anlaşmadığımız belli. Kulüple anlaşmak mesele şu anda. Çocuğun fikri muallak çünkü otel görevlisi konuştum gelmeyi çok istiyor diyor başka biri başka türlü konuşuyor. Eldeki tek somut veri dinamonun attığı tweetlerle işi yokuşa sürdüğünü belli etmesi

Bence yusufu kazanmaya bakmak lazim. Wonderkid se wonderkid. Yaşlari ayni, yusuf bir de ustune barca görmus. 6m yatirim yapmisiz. Birakalim zekeriyayi, yusufun ustune duselim. Tabi o da kendine ceki duzen versin, zirt pirt hastalanip sakatlanmasin

Bence yusufu kazanmaya bakmak lazim. Wonderkid se wonderkid. Yaşlari ayni, yusuf bir de ustune barca görmus. 6m yatirim yapmisiz. Birakalim zekeriyayi, yusufun ustune duselim. Tabi o da kendine ceki duzen versin, zirt pirt hastalanip sakatlanmasin
Febeli balon Arda'nın yarısı kadar yağ çeksek yıkar ortalığı biz icardi'ye çok düştük göz başka bişe görmüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt