- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Cica var ya .Morutan niye karşısında biri var gibi davranıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cica var ya .Morutan niye karşısında biri var gibi davranıyor?
konuşulan ücretler doğruysa birçok farklı oyuncu bulunabilirbu transfer sıkıntı
yarın öbür gün gelir burada ters bir soru sorarlar ters bir cevap verir. al başına belayı
olmaz umarım bu iş
Yunan oyuncular da oynadı bizim ligde. Provokatör gazeteciye izin vermeyeceksin, oyuncuya da böyle sorulara cevap verme diyeceksin bir sorun olmazbu transfer sıkıntı
yarın öbür gün gelir burada ters bir soru sorarlar ters bir cevap verir. al başına belayı
olmaz umarım bu iş
farklı bir mesele ama bu. daha sıkıntılıYunan oyuncular da oynadı bizim ligde. Provokatör gazeteciye izin vermeyeceksin, oyuncuya da böyle sorulara cevap verme diyeceksin bir sorun olmaz
Aras özbiliz de benim bildiğim ermeniydi. Dediğin konuda sorun olmaz bence ama sosyal medyadaki bazı ırkçılar biraz sorun olabilir. Sosyal medya mal kaynıyor sonuçtafarklı bir mesele ama bu. daha sıkıntılı
aras özbiliz doğma büyüme bakırköy istanbullu bir adamdı. onun durumu farklı.Aras özbiliz de benim bildiğim ermeniydi. Dediğin konuda sorun olmaz bence ama sosyal medyadaki bazı ırkçılar biraz sorun olabilir. Sosyal medya mal kaynıyor sonuçta
Birali etli ekmek mi oluyormus.bira etliekmek yapıyorum
mutlaka deneyiniz
Aras özbiliz de benim bildiğim ermeniydi. Dediğin konuda sorun olmaz bence ama sosyal medyadaki bazı ırkçılar biraz sorun olabilir. Sosyal medya mal kaynıyor sonuçta
tekrar okursan öyle bir şey yazılmadığını anlarsınBirali etli ekmek mi oluyormus.
Milliyetçi olsalar niye rusyayı seçti orasını anlamadım, demekki kendini daha çok rus hissediyor. Dedikleri gibi gelmek istemiyorlarsa da muhtemelen ırkçı oldukları için değil kendi ülkeleri ve bizim ülkeden ırkçı tepkilere maruz kalmaktan falan çekiniyorlardırAras Türkiye ermenisi ama. Bu çocuğun ailesi muhtemelen ırkçı, Türkiye'de olmaz