Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.527
- 106.146
- 4.738
Ben forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/bende forumu ilk takip etmeye başladığımda 24'tüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/bende forumu ilk takip etmeye başladığımda 24'tüm
Lahmajun (also called Lahmajoon) is one of the country’s most loved comfort foods, and it is one you absolutely need to try.Lahmacun
Basturma is an air-dried cured beef that looks like Italian bresaola. It is a popular delicacy, especially among the Armenian diaspora.
kolpayı salalımBen forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/
Geçen sene yani?Ben forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/
Ciddili maalesefkolpayı salalım
Counter mi oynuyordun.Ben forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/
Teldeyim haberim yok değişiklikten
doğruSezon sonu icin weghorst diyorlar doğru mu?
Midıl est Lan-guagelerini bilmeyemheyrana wan çave teme
hayırdır rahatsız mı oldunGuyaaa feramuzun kalemini kirmislardi![]()
hayırdır rahatsız mı oldun
Gerçi önce şu kart zamparayı emekli edeyim bana daha varGençlik rüzgarı esiyor forumda
Emekliye ayrılma vaktidir
benim en sevdiğim şey okuldan kaçmaktı , tebrik ederimBen forumu ilk takip etmeye başladığımda lisedeydim. Okuldan kaçar internet kafeye giderdik. Oyun aralarında foruma bakardım :/
hayırdır rahatsız mı oldun