Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabredin ayni cesit haberler Icardi icin de cikmisti. Kuslar Icardi'yi degil baska birseyi almisti.

Ya bir şey diyim mi. Normalde yemin etmiştim seri bitmeden girmeyecektim ama hareketli günlerin hatrına girmiştim. Zaniolo FB'de, puan kaybı zart zurt olursa herhalde Haziran'a kadar online olmam. Sizlerden de şimdiden özür dilerim nefsime yenik düştüm
Girmen yetti fb haberi çıktı hemen

Zaniolo bir yatırımdır yeteneği ve yaşından dolayı fiyatını katlar

zaniolonun 30 milyon serbest kalma bedelini kabul etmiş fener bize gelirsen diye,habere bak:asd:

Geri kalanını öpücükle ödeyecekler demek kii dhfh Bizimkiler bence kaç taksite yayarızı konuşuyorlardır. Her an şu da olabilir Milan istiyorsa yani, Milan GS arası, jk Rize gibi bir şey. .d.d

zaniolo bornemouth olmadıgı an biliyoruz ki erden timur yapıstı zanioloya.di marzioda son haberde fbden hareket yok ama olması bekleniyo derken yine de Galatasaray cok tutkulu,zaniolo ile anlastıgı için anlaşma tamamlanacak gibi yazmıs
Joao Pedro mevzusunda kulüple ve oyuncunun temsilcisiyle ortak hareket edip, daha fazla ödeyelim, fiyat yükselsin diye oyun oynayan hangisiydi? Di Marzio muydu o?

Yav ne Zaniolosu ne f5 İ adam saçma salak batsu ve valencia ile mi oynamak ister icardi Mertens torreira oliveira gibi adamlarla mı ha f5 e geliyorsada salağım önde gidenidir sezon sonu arkasına teneke bağlayarak İtalya orta sıra takımlarına döner

Bugün Milano derbisini izledim Milan'ın sağ kanat ihtiyacı kabak gibi ortada ki forvet arkası olarak da kullanabilirler adamı Brahim Diaz'ın ahı gitmiş vahı kalmış aldıkları Belçikalı çocuk da kelek çıktı sanırım. Messias iyi hoş da götürmüyor artık orayı öbür Belçikalı çocuk da defansif katkı dışında bir şey veremiyor

Zaniolo zu Milan çok mantıklı yani. Fakat Milan taraftarları hiç istemiyor herifi

değil 30 şuan 18 milyon falan teklif bulsalar zaniloyu çinin uçan casus balonuna falan bindirip göndermişlerdi.

images
Masus yapıyor maksat moral bozmak.3 kere ayni haberi atti

30m€ vermiyor Fener, İtalya'dan teklif gelirse 30m€'ya serbest kalır maddesi koydurtmak istiyormuş Zaniolo, Fener onu kabul etmiş diyor. Galatasaray ile anlaşmıştı Zaniolo ama Fenerbahçe böyle bir teklif yaptı diyor.
Biz mal mıymışız yav hayatımızda 30 milyon euroluk bir satışımız mı olmuş da kabul etmemişiz.

''
Türkiye'de Nicolò Zaniolo için Çarşamba'ya kadar süre var. Önerme: Bugünden itibaren, 1999 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu, önümüzdeki Temmuz'dan itibaren İtalya'ya dönmesine izin veren bir madde olması koşuluyla transferi kabul ediyor (hayali Milan). Ama Türkiye'yi kabul edin, bu zaten temel bir adım. Menajeri Vigorelli ile Galatasaray'ın üst yönetimi arasında bir buçuk saatlik bir konferans görüşmesi gerçekleşti. Lig liderleri 20 milyon teklif ediyor, bazı bonuslar ekleyebilir ve genel olarak madde hakkında konuşmayı kabul ettiler. Ancak akşam Fenerbahçe güçlü bir şekilde girdi ve daha yüksek bir teklif açıkladı (ek ikramiyeler 25 milyona ulaşabilir) ve İtalya için 30 milyon olması gereken maddeyi şimdiden kabul etti. Fenerbahçe, tüm Türkiye'yi kapsayan bir müzayedede, sollama ve karşı geçiş olasılığıyla itiyor. Inter'in Zaniolo'nun satışından yüzde 15 pay almaya hak kazandığını hatırlatırız.

pedulla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt