Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.685
- 59.269
- 4.758
Zaniolo yalan mı oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girmen yetti fb haberi çıktı hemenYa bir şey diyim mi. Normalde yemin etmiştim seri bitmeden girmeyecektim ama hareketli günlerin hatrına girmiştim. Zaniolo FB'de, puan kaybı zart zurt olursa herhalde Haziran'a kadar online olmam. Sizlerden de şimdiden özür dilerim nefsime yenik düştüm
Hayırlı geceler dileyelim kendisineZaniolo yattı
zaniolonun 30 milyon serbest kalma bedelini kabul etmiş fener bize gelirsen diye,habere bak![]()
Joao Pedro mevzusunda kulüple ve oyuncunun temsilcisiyle ortak hareket edip, daha fazla ödeyelim, fiyat yükselsin diye oyun oynayan hangisiydi? Di Marzio muydu o?zaniolo bornemouth olmadıgı an biliyoruz ki erden timur yapıstı zanioloya.di marzioda son haberde fbden hareket yok ama olması bekleniyo derken yine de Galatasaray cok tutkulu,zaniolo ile anlastıgı için anlaşma tamamlanacak gibi yazmıs
Masus yapıyor maksat moral bozmak.3 kere ayni haberi atti
Vardı ya FB haberleri. Dün saat 5-6 gibi düşen haberlerde FB ismi geçiyordu taaGirmen yetti fb haberi çıktı hemen
30Fb bonuslarla 25 m teklif vermiş
Biz mal mıymışız yav hayatımızda 30 milyon euroluk bir satışımız mı olmuş da kabul etmemişiz.30m€ vermiyor Fener, İtalya'dan teklif gelirse 30m€'ya serbest kalır maddesi koydurtmak istiyormuş Zaniolo, Fener onu kabul etmiş diyor. Galatasaray ile anlaşmıştı Zaniolo ama Fenerbahçe böyle bir teklif yaptı diyor.