Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik değil.muslera>hagi
Aynı duygu aynı agrı aynı yaşanmışlıkUlan yarın iş var oturdum zaniolo duyumu bekliyorum başım çatlıyor ama en son sneijder beklemiştim böyle ara transfer döneminde ve yine İtalya'danEkli dosyayı görüntüle 191668
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimdi o Fofana diyen he
zanioloyu begenmedım
En mantıklı senaryo bu bence.Roma forumuna baktım zaniolo Milan hakkında ciddi paranoya hakim.
Biz alıyoruz ve 30a milana satıyormuşuz 6 ay sonra
Rashica bence rotasyonda olmalı seneye yabancı kuralı kalkıyor salgın öncesi formunu biliyoruz böylece bonservisi daha da düşük şekilde alabiliriz.Bir yerden başlayınca gerisi geliyor işte. Transferde stratejiler günlük fırsatlara göre değişebiliyor. Şuan Rashica'nın bonservisini almaktan vazgeçmiş bile olabiliriz.
Panikle ıvır zıvır adam alınmadı. Bu önemli. Aklı selim gidiyoruz
Evet avrupa performansını da görmek lazım muhtemelen iyi oynar ama daha iyisini bulursak diye yoksa sıkıntı yok iyidir.Takımın en iyi oyuncusunu niye değiştiriyoruz.
Yok yani şöyle bi kadromuz olsa iyi olur bence diye paylaştım. Çok isim geçiyor en uygunu nasıl olur diye kağıt üstünde. Yoksa tabii hiç bir şey net değil