Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak ne olduğunu bilmeden yorum yapamam o konuda ama Yusuf öyle kolayca kenara atılacak bir oyuncu degil, iyi para verdik çünkü potansiyeli yüksek. Henüz 19 yaşında, üzerine emek verip kazanmaya bakmalıyız. Barış Alper'le falan uğraşacağımıza Yusuf gibi birine zaman ayırmak daha doğru.
İşte Barış Alper forma şansı bulabiliyorsa Yusuf bulamıyorsa bence biraz da sorun Yusuf da gibi geliyor. Barcelona da futbol oynamış biri elbette yeteneklidir umarım bir şekilde kazanırız seneye yabancı kuralı da kalkıyor ciddi süre alabileceği ortam olacak.

Tam olarak ne olduğunu bilmeden yorum yapamam o konuda ama Yusuf öyle kolayca kenara atılacak bir oyuncu degil, iyi para verdik çünkü potansiyeli yüksek. Henüz 19 yaşında, üzerine emek verip kazanmaya bakmalıyız. Barış Alper'le falan uğraşacağımıza Yusuf gibi birine zaman ayırmak daha doğru.
yusuf çok gelişebilir haklısın ama zakharyan muthiş gelişmiş halde zaten ve almamız inanılmaz olur ,harika olur

Zakharyana pis yukseldim videolarda acayip bir topcuya benziyor ..
Midso+Yusuf +BAY(kiralık)teklif edelim

yusuf çok gelişebilir haklısın ama zakharyan muthiş gelişmiş halde zaten ve almamız inanılmaz olur ,harika olur
Zakharyan transferi bu saaten sonra ancak Yusuf+ 5-6 milyon euro gibi paralara olursa olur. Bu da imkansız olduğu için bir 15 milyon daha harcayamayız alternatifi dahil dolu olan bir bölgeye.

Bu paraları pek yakında verecek halimiz yok gibi. Daha yeni Zaniolo alındı.
bencede ama zaniola içinde açıkçası en azından ben imkansız diye düşünüyordum ki bir çok renktaşımızda öyle düşünüyordu bence ama ne oldu 3 günde aldık ve bu acı olaylardan dolayı bir çoğumuz farkında değildir zaniola muhteşem bir transfer ve işin için Erden Timur olunca insan ister istemez acaba diyor

13 yıl kadar Gebze'de yaşadım. Türkiye'nin en yobaz yerlerinden biridir. Oradan çıkmış herhangi birini ciddiye almaya değmez.
Kısa bir süre önce bende yaşamayı düşünüyordum vazgeçtim hayatımın en doğru karariydi herhalde herif ölmüş eve zemin kat'a 6 bin istedi. Başka bir yer buldum ev sahibi kiracı çıkmaktan vazgeçti kusura bakma dedi ulan dedim neyse 1 hafta sonra aradı kiracı çıkacak tutmak isterseniz dedi. Sktr git çocuk oyuncagi mi bu lan dalga mı geçiyorsun dedim kapattım. Öyle leş durumda evler var ki afedersiniz köpek baglasan durmaz hacı hoca tayfası 7-8k istiyordu. İnsanı bi değişik zaten bi kaç kez başıma geldi dükkana giriyorum selam veriyorum cevap yok kolay gelsin diyorum cevap yok. Dışarıdan gelip orada yaşayanlara Allah kolaylık versin akıl sağlığı versin.

zakarianı avrupalıar rusyadan alamadıgı için bi fırsat olarak görüyorum bende,bi daha bulamayız bu şansı baska biri için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt