- 1 Ocak 2011
- 15.332
- 10.403
- 1.838
Cok basariz olsak bile Erden abinin pesini birakmamaliyiz.Sonra Haldun ustunel diye agladigimiz gibi Erden abinin Arkasindanda aglariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok basariz olsak bile Erden abinin pesini birakmamaliyiz.
Sonra Haldun ustunel diye agladigimiz gibi Erden abinin Arkasindanda aglariz
icardi 30Ekli dosyayı görüntüle 192340
Szalai> nelsson olmasi xd umarim segisir bu sefer
Rossi > kerem mis. Olm bunlar gecen ne bok yemisler böyle ya
Emre T -30icardi 30
torreira 22
nelsson 20
kerem 18
Rossininjine bam güm patladım ben de. Fenermarkt işte Zaniolo yarı yarıya düşer en azEkli dosyayı görüntüle 192340
Szalai> nelsson olmasi xd umarim segisir bu sefer
Rossi > kerem mis. Olm bunlar gecen ne bok yemisler böyle ya
zaniolo dogal olarak düser, düsmeli deRossininjine bam güm patladım ben de. Fenermarkt işte Zaniolo yarı yarıya düşer en az
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hemen uzak duralım oyleyseBen bu Zakharyan'a fena tutuldum. Belhanda'dan sonraki yeni dünya yıldızımız olabilir
megastar belhanda , dünya yıldızıda neHemen uzak duralım oyleyse

İcardi sakatlandımı zaten icardinin yerini dolduracak forvet avrupada varmı ?İcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
d
zaniolo dogal olarak düser, düsmeli de
Bornemouth 30 verdi dogru ama sonucta 15+bonuslarla bize geldi
Süper lig downgrade. 23-25 tamamdir
Asil sacma olay Nelsson: kisin 18+ bonus redettik 14 mioda. Bu durumda 20 + olmali, cünkü cikis bedeli belli, teklif belli Kontrati uzun
Berkan oynarsa o dediğin oluradekugbe hamlesiylen bi tarafta zanyolo öbür tarafta rashitsa ylan oynama sansimiz olur
bu manada stratejik acidan da değerlendirebiliriz