Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu yabancı sınırı devam etmezse eğer rasidin bonservisi almalıyız bence çünkü Raşid,visca tarzı takım.oyunculari her takıma lazım ki yedek kalmayida sorun etmez girer katkı verir skor yapar
Rashica bence alınır salgın sonrası toparlayamadı ama ondan önce baya iyiydi yedekte bile sorun yaratmıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da iki görüş var. İlki 'bizi direkt şampiyonluk yarışında rahatlatacak hazır oyuncu (Borini tarzı) alınması, diğeri ise geleceğe yatırım yapılması." (A Spor)

3 şubat

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da iki görüş var. İlki 'bizi direkt şampiyonluk yarışında rahatlatacak hazır oyuncu (Borini tarzı) alınması, diğeri ise geleceğe yatırım yapılması." (A Spor)

3 şubat

3. görüş de deprem sonrası askıya alınması bence şimdilik. Ki üzerine Zaniola geldi :)

Bence 1 tane orta saha lazım Oliviera yokluğunda ya da formsuzluğunda takım çok ciddi etkileniyor seneye 3 kulvarda hedefleri yüksek tutuyorsak kaliteli futbolcularla rotasyon dengesini tutturmak lazım.

Türk GS muhabirlerinden ben Zaniolo ismini duymadım. İlk duyduğum @samiyenhaber diye Twitter hesabı sonra İtalyan kaynaklar. Hatta Haluk Yürekli Galatasaray Zaniolo'yu bonservisi ile alamaz, yarım yıl kiralık teklifi var o da olmaz diyordu. Yani pek bir şey bildiklerini sanmıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk GS muhabirlerinden ben Zaniolo ismini duymadım. İlk duyduğum @samiyenhaber diye Twitter hesabı sonra İtalyan kaynaklar. Hatta Haluk Yürekli Galatasaray Zaniolo'yu bonservisi ile alamaz, yarım yıl kiralık teklifi var o da olmaz diyordu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haluk Yürekli'den bir Zakharyan performansı da bekliyorum. Torreira ve Zaniolo imkansız demişti buna da desinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt