Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günayi istiyorsak ya hoca okana güvenmiyor ki normal,ya da nando nun dönüşü uzayacak olabilir

------------------mert------------

onur-----colley-------saiss-------masuaku

-------ahmedovic-------gedson----------

-ghezaal----------------------tayfur----

---------aboubakar--------cenk

şenol böyle cıkar kalan maclara

Hataylı genç forvet Bertug yu bi şekilde alabilsek çok iyi olurdu . Çocuk da potansiyel var

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi:

“Ligden çekilen takımların oyuncuları, uzatılan transfer dönemi boyunca başka takımlara transfer olabilir. Transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması için FIFA'ya yazı gönderdik.”

5 mart ha

Ben deprem bölgesi takımların seneyede toparlanabileceğini sanmıyorum. Bu takımların parasal olarak itici gücü şehirlerindeki sağlam işadamları sıra futbola gelmez bence yaz döneminde. Kiraliktan çok bonservis işi döner gibi.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

------------------mert------------

onur-----colley-------saiss-------masuaku

-------ahmedovic-------gedson----------

-ghezaal----------------------tayfur----

---------aboubakar--------cenk

şenol böyle cıkar kalan maclara
Bence böyle çıkacaklar Maxim'i 9. yabancı olarak sahada olabileceği için alırlar 2 tane yerli hakkını da Mert ve Cenk olarak kullanırlar.
Mert
Rosier - Colley - Saiss - Mauaku
Amir - Gedson
Ghezzal - Maxim - Cenk
Aboubakar​

Bence böyle çıkacaklar Maxim'i 9. yabancı olarak sahada olabileceği için alırlar 2 tane yerli hakkını da Mert ve Cenk olarak kullanırlar.
Mert
Rosier - Colley - Saiss - Mauaku
Amir - Gedson
Ghezzal - Maxim - Cenk
Aboubakar​
rosiere takık oldugu için onuru yazdım.tayfuru ben olsam oynatmam ama çalıskan diye onu da tutuyo.bjk ortasahası ghezall ve aboubakarı tasıyamaz şu an.ordan cortlarlar.alırlarsa maximi konusuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt