Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok eskiden Ahmet Ertegün' ün Cosmos kulübü vardı hani ABD de...Forumda hatırı sayılır bir kitle, Cosmos gibi 35 lik ''Dünya yıldızları'' ile bezenmiş bir takım hayal ediyor maalesef...Okan Hoca' nın bunu isteyeceğini sanmıyorum da Erden Beyden emin olamıyorum doğrusu...

Yeterince tecrübeli yıldızı var bu kadronun. Bundan sonrasında biraz düşük ama yükselme potansiyeli olan, yaşı geçmemiş, dinamik oyunculara yönelmek gerekiyor daha çok...
Seneye 30 yaş üstü muslera ve mertens haricinde kimse kalmıyo takımda bi sergio 31 oluyor yanılmıyosam

Zaniolodan sonra dimaria ya gerek kalmadı ama kalsaydıda yaşlı takım gibi bir durumumuz yoktu

Forumda Falcao efekti var her gelen yaşı ilerlemiş oyuncu öyle olacak sanıyorlar ama hali hazırda Mertens örneği var oyuncu aktif oynuyor ve form olarak yüksekse yaşının bir önemi yok sakatlık sorunları da çok yoksa son yıllarda

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aksine, Mertens'i olumlu istisna görüyorum...

Herkesin bayıldığı, benim de hayran olduğum Drogba bile 1,5 yıllığına 10 milyonu götürdü; hepi topu 3-4 ay top oynadı sadece. Sonraki sezon ara ki bulasın; neresinden olduğunu halen de bilemediğim sakatlığını bahane edip aylarca Dubai' de kaldı vs...

Hagi denir; 31 yaşında geldi, 36 da bıraktı, son sezon faydasından çok zararı oldu...

Ülkemize geçkin yaşta gelip de ciddi katkı sağlayan başka oyuncu da hatırlamıyorum. Olumsuz örnekler ise saymakla bitmez.

Bırakın şu ' yıldız fetişi' ni...

Seneye 30 yaş üstü muslera ve mertens haricinde kimse kalmıyo takımda bi sergio 31 oluyor yanılmıyosam

Zaniolodan sonra dimaria ya gerek kalmadı ama kalsaydıda yaşlı takım gibi bir durumumuz yoktu
Mertens de kalacak gibi görünüyor ama mevzu şu ki; geçen sezonun enkaz halinden sonra tecrübeli oyunculara haddinden fazla ihtiyaç vardı. Şu an öyle bir durum yok ve bu kulüp geri dönüşü olmayacak büyük paraları ille şöhret uğruna savurabilecek durumda değil, hâlihazırda...

bence artık takıma daha fazla yaşlı oyuncu almanın bi manası yok biraz gelecekte satılacak oyuncu almak lazım zaniolo bu açıdan iyi oldu

Büyük isim yabancı sınırına bağlı olur birazda. Yeterince büyük isim var şuan hele bizim lige nispetle. Kiralık yabancılar var, elden çıkartman gerekenler var. Yaz dönemi transferi 2/3isimle şekillenir ilk kez tam kadro kampa gideriz belkide.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Boey satılmasın 2 sene daha bu arada
Beklerden çektiğimiz kadar jiç bir şeyden çekmiyoruz

Rashica’nın bu kadar kısa sürede taca çıkarılmasına anlam veremiyorum. Bana göre bu sezon ki en iyi oyuncularımızdan biriydi. Kötü oynadığında dahil katkı verdi. Hem ofansif hemde defansif olarak. Biz almaktan vazgeçsek Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor hemen yapışır. Alınmasa şahsen üzülürüm. İnşAllah öyle bir hata yapmayız.

Rashica’nın bu kadar kısa sürede taca çıkarılmasına anlam veremiyorum. Bana göre bu sezon ki en iyi oyuncularımızdan biriydi. Kötü oynadığında dahil katkı verdi. Hem ofansif hemde defansif olarak. Biz almaktan vazgeçsek Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor hemen yapışır. Alınmasa şahsen üzülürüm. İnşAllah öyle bir hata yapmayız.
rashica bence iyi niyeti ve mücadelesinden dolayı seviliyor ancak bana göre ofansif açıdan yetersiz bi oyuncu bonserviside pahalı alınmaması doğru olur 3 4 milyon euro olsa bonservis neyse de

Raşika Dursun&Erden Başkanlarin Büyük Galatasaray vizyonuna uygun değil. Geçiş döneminde verdiği katkılar icin tsk ederiz.

Bu takımda yeterince isimli futbolcu var, yaz döneminde yapacağımız en büyük transferde Icardi'nin tapusunu almak olmali, daha fazlası simarikliktan başka birşey değil. Bunun dışında alacağın oyuncular takım oyuncusu olan ve maliyeti uygun/normal denilecek transferlerden olmalı.

Real Madrid bile yıldız oyuncu sevdasından vazgeçmiş artık hangi oyuncu faydali olur hangi genç oyuncuyu alıp daha uzun yıllar uygun maaşa oynatirim stratejisi ile ilerliyorlar.

Mertens de kalacak gibi görünüyor ama mevzu şu ki; geçen sezonun enkaz halinden sonra tecrübeli oyunculara haddinden fazla ihtiyaç vardı. Şu an öyle bir durum yok ve bu kulüp geri dönüşü olmayacak büyük paraları ille şöhret uğruna savurabilecek durumda değil, hâlihazırda...
Mata demek istedin heralde o kalmaz seneye mertens kalır bide muslera var,gomiste gidiyor,yaşlı bi takım yok ortada senin mesajın biraz çok yaşlı takımız yaşlı almayalım gibi anlaşılıyor

Mata transferi yanlıştı ama o kötü sezondan sonra takım yenilendiği için kimin ne vereceği bilinmiyodu alalımda kervanı yolda dizeriz diye düşünmüşlerdir

Mesela eskiden elmander alındığında yedeğe alınmıştı barosla tek oynayacaktık ama durumlar bizi 4-4-2ye itti ve elmander 1 nolu adamımız olmuştu

Şuan kimin ne verdiği ne vereceği görüldü,oynamak istediğimiz oyunda belli kadronun iskeletide,bundan sonrası için kervan yolda dizilir mantığıyla biri alınmaz ki zaniolonun alınması pulisicin istenmesi fofananın nerdeyse geliyo olması bundan sonrası için yeterince ipucu veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt