- 5 Eylül 2014
- 84.455
- 70.244
- 4.393
ölüm ve sevilmemenin dışında her şeyin çaresi bulunur feramuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölüm ve sevilmemenin dışında her şeyin çaresi bulunur feramuz
yorum yokGS den nasıl çıkar sayın muz?
Tam tersi baya ovmustukötü demişti değil mi?
O biraz da Terim' in bekleri önde kullanma takıntısındandı. Daha bizim ceza sahası civarında kaleci-stoper paslaşması sırasında bekler orta çizginin 10 metre ilerisine konuşlanıyor, top kaptırıldığında da geriye sıkça deparla dönmek zorunda kaldıkları için boş yere nefesleri tükeniyordu...Boey satılmasın 2 sene daha bu arada
Beklerden çektiğimiz kadar jiç bir şeyden çekmiyoruz
Özellikle de sol bek. Kronikleşmiş hastalık gibi sol bek eksikliği yaşıyoruz yıllardır.Boey satılmasın 2 sene daha bu arada
Beklerden çektiğimiz kadar jiç bir şeyden çekmiyoruz
helal olsun aslanımaTam tersi baya ovmustu
Zaniolo var işte rengoAklıma geldi de Bonucci'yi formamızla izleme hayalim var futbolu bırakmadan.Her zaman İtalyan topçular favorilerim olmuştur eskiden de Camoranesi hastasıydim
SON DAKİKA!olumsuz haberlere son verelim
Katılmıyorum ,maalesefO biraz da Terim' in bekleri önde kullanma takıntısındandı. Daha bizim ceza sahası civarında kaleci-stoper paslaşması sırasında bekler orta çizginin 10 metre ilerisine konuşlanıyor, top kaptırıldığında da geriye sıkça deparla dönmek zorunda kaldıkları için boş yere nefesleri tükeniyordu...
Bu ifrit olduğum halden kurtulduk diye sevinirken, bu defa Okan Hoca başladı aynı saçmalığa. ÜS maçında Emre' nin o denli aciz kalması hocanın da yanlışıydı ki birkaç kez Boey bile adamına yetişemedi...
Hadi uzun takım boyuyla pozisyon futbolu oynamak istiyorsun, sevmesem de kabul; bari bekler toptan o kadar önde kalmasın...
Ekli dosyayı görüntüle 192380
Allah affetsin depremden sonra kaldığım otelde beni tek gülümseten olay bu oldu. Otelin arkasında böyle küçük bir kapı vardı ne için bilmiyorum![]()
Yok, senin mesajda Mertens gözümden kaçmış, pardon.Mata demek istedin heralde o kalmaz seneye mertens kalır bide muslera var,gomiste gidiyor,yaşlı bi takım yok ortada senin mesajın biraz çok yaşlı takımız yaşlı almayalım gibi anlaşılıyor
Mata transferi yanlıştı ama o kötü sezondan sonra takım yenilendiği için kimin ne vereceği bilinmiyodu alalımda kervanı yolda dizeriz diye düşünmüşlerdir
Mesela eskiden elmander alındığında yedeğe alınmıştı barosla tek oynayacaktık ama durumlar bizi 4-4-2ye itti ve elmander 1 nolu adamımız olmuştu
Şuan kimin ne verdiği ne vereceği görüldü,oynamak istediğimiz oyunda belli kadronun iskeletide,bundan sonrası için kervan yolda dizilir mantığıyla biri alınmaz ki zaniolonun alınması pulisicin istenmesi fofananın nerdeyse geliyo olması bundan sonrası için yeterince ipucu veriyo
İyidir reis sen..nörüyon!