- 26 Kasım 2012
- 185.524
- 258.011
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda da oynar gerekirse. Kerem'e bir şey olsa oranın sıkıntıya girmesi çok muhtemelOlur bence, o tip bir adamımız yok kadroda
Gambiya değişik memleket. Son AFCON'da çok iyilerdi. Barrow müthiş herif zaten. Karagümrük'teki Colley ve Ankaragücü'ndeki Ali Sowe da iyi topçular.FB denemek için getirmiş bunları
Alhagie Cherno Jobe
Cherno Saho
Ahmed Tijan Savage
Omar Badjie
Sulayman Jallow
Omar Ceesay.![]()
Fb getirdiyse kesin birileri Ali Koç'u yemiştir dehşet topçular diye.Gambiya'da yaşayan sıradan insanları getirmişler büyük ihtimalle.FB denemek için getirmiş bunları
Alhagie Cherno Jobe
Cherno Saho
Ahmed Tijan Savage
Omar Badjie
Sulayman Jallow
Omar Ceesay.![]()
Roma'dan daha büyük kulüp olduğumuzu kabul edelim.@Hasan Çam güzel patlamisiz Ekli dosyayı görüntüle 192421
Rus kulüpleri zengin ve Rusya'da yabancı sınırı var o yüzden ucuza adam salmıyorlar.Zakharyan'ı ben de çok beğeniyorum ama son zamanlarda Ruslar cidden o kadar hype'a rağmen hiçbir şey yapamıyorlar Avrupa'da ki mesela ben Golovin'i de çok beğenirdim ama o da sıradan bir oyuncu oldu , aynı şekilde Miranchuk da öyle kaldı ki Zakharyan'ın bunlar kadar potansiyeli var mı orasından emin de değilim.Golovin mesela muazzam hypela çıktı hatta 2016 Avrupa şampiyonası falandı sanırım çok sağlam top oynayıp 30lara falan gitmişti ama olmadı yani.Oraların topçularından uzak durmak lazım , ülke dışına çıkınca yapamıyolar genelde.15 milyon gibi bir para bence sağlam risk , hadi 6-7 olsa o risk alınır diyeceğim de 15 falan bir de direkt istiyorlar sanırım.
adımı sansürle@Hasan Çam güzel patlamisiz Ekli dosyayı görüntüle 192421
Bize de maddi pay vereceklerse olsun tabii.Zakharyan hülle transferi olabilir gibi duruyor. Rusya blokajı yüzünden bu adamı alamayan takımlar bizim üzerimizden alabilirler.
evet ama 15 gibi rakamlar bizim için lüks bence.Zaniolo normal çünkü hem zaten göz önünde hem de Serie A gibi bir ligde bu potansiyelini gösteren üstüne İtalya Milli takımı'nda da oynamış bir oyuncu tabii o da burada olmayabilir ama daha garanti bir yatırım en azından Zakharyan'a göre.Bir de Rusya'da çok one year wonder oyuncular ve şişirilen topçu oluyor onlara da deli paralar istiyorlar hep.Mesela 3-4 sene önce Fedor Chalov da 15 gol falan atmıştı , yok şöyle yetenek , yok böyle potansiyel dediler , bir dünya para istediler 2-3 sene sonra ilk defa bu sene yine bir oynamaya başladı.Yani bence bizim yüksek paralarla risk alacağımız bir pazar değil orası.Rus kulüpleri zengin ve Rusya'da yabancı sınırı var o yüzden ucuza adam salmıyorlar.
Katılıyorum zaten hayatımda açıp da izlediğim bir lig değil. Açıp izlemediğim topçulara da kağıt üzerinde iyi transfer videoları hoş diye yükselmeyi Çikıldau sağolsun bıraktım. O heriften yine o kadar da zarar etmeyeceğiz dediğin gibi 6-7 olsa neyse peşin 15 neymiş ya Zaniolo o kadar pahalı değil.evet ama 15 gibi rakamlar bizim için lüks bence.Zaniolo normal çünkü hem zaten göz önünde hem de Serie A gibi bir ligde bu potansiyelini gösteren üstüne İtalya Milli takımı'nda da oynamış bir oyuncu tabii o da burada olmayabilir ama daha garanti bir yatırım en azından Zakharyan'a göre.Bir de Rusya'da çok one year wonder oyuncular ve şişirilen topçu oluyor onlara da deli paralar istiyorlar hep.Mesela 3-4 sene önce Fedor Chalov da 15 gol falan atmıştı , yok şöyle yetenek , yok böyle potansiyel dediler , bir dünya para istediler 2-3 sene sonra ilk defa bu sene yine bir oynamaya başladı.Yani bence bizim yüksek paralarla risk alacağımız bir pazar değil orası.
Katılıyorum zaten hayatımda açıp da izlediğim bir lig değil. Açıp izlemediğim topçulara da kağıt üzerinde iyi transfer videoları hoş diye yükselmeyi Çikıldau sağolsun bıraktım. O heriften yine o kadar da zarar etmeyeceğiz dediğin gibi 6-7 olsa neyse peşin 15 neymiş ya Zaniolo o kadar pahalı değil.
Dzagoev var benim aklımda kalan. Zakharyan olmaz zaten on numara desen dolu kanatta oynatayım desen saçma Oliveira'nın yerine de olmaz. Zaniolo'nun alternatifidir belki de gerçekten ama şu saatten sonra olmaz yani gereksiz.Son senelerde işte Zhirkov,Miranchuk,Golovin,Pavluychenko geliyor aklıma hangisi ülke dışına çıkıp doğru düzgün top oynadı da piyango bize vuracak , bilmem kaç sene sonra Avrupa'da iş yapan ilk Rus oyuncuyu falan bulmuş olacağız.Onun yerine iyi bir forvet alalım yeter bence.