Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferleri fırsat transferi olarak görüyoruz ve önümüzdeki senenin kadrosunu kuruyoruz sanırım. Sene sonu bu ayarda oyuncuları getirmemiz çok zor. Kaliteli isimler gelse bile transfer sezonunun son günlerinde geliyorlar ve ilk 9-10 hafta boşa gidiyor. Önümüzdeki transfer dönemine bir iki hamle kalacak şekilde hareket ediyoruz galiba.

Kişiden kişiye değişir bu, genel yorum yapılacak bir durum yok.

Aksine o psikolojiden çıkması için iyi bir fırsat oldu bize gelmesi.
Yani tabi adam icin de iyi pek bisey alamasak bile kaybedecegimiz bisey yok maliyet max 200-250 bin eurodur yarim sezon icin.

En komigi bjkye oldu sene basi kazimcan simdi bu adam heriflere sol bek aldirmadik masuaku girecek bunlara simdi :asd:

Zaten olması gereken bu değil mi seneye tekrardan Avrupa'ya dönüyoruz sadece Avrupa değil lig içinde sürdürülebilir bir başarımız olması lazım bunun için yedek kadronun da güçlü olması gerekiyor ki Şubat ayına geldiğinde puan farkını açıp tüm konsantrasyonu Avrupa'ya vermek doğru olur.

Kadro cok sisecek. Transfer durmali artik.
Nando - Okan - Jankat

Boey - Dubois

Nelsson - Abdul - Kaan - Emin

Adekugbe - Kazimcan - ( Emre)

Torreira - Berkan

Oliveira - Midtsjö

Zaniolo - Rashica - Yunus

Mertens - Mata - Yusuf

Kerem - Baris

Icardi - Gomis

Öyle sisik degil. Hele fikstür cok sikisacak

Şuan tek eksiğimiz yedek forvetken Rus bir oyuncuya 15m yatırım yapmak aşırı mantıksız duruyor
15 söz konusu olamaz. Chelsea'den yazın istenen para bu.

Oyuncu bu sene düşüşe geçmiş.

Satıştan paylı 8-10 taksitli bir bedel olur maks.

Ben almamıza ihtimal dahi vermiyorum btw çünkü oynatamayız şu an kolay kolay.

valla zak gelirse yusuftan da verim alırsak eldekiler ve hedeftekilerle gerçekten belkide çok uzun süre sonra ilk defa bir proje takımı olacağız.Ligte ve avrupada başarı ve gençleri oldukça karlı bir şekilde avrupa piyasasına satarken diğer yandan da o sattıklarımızın yerine ikame edecek futbolcuları takıma kazandırmak.Yıllardır dillendirdiğimiz Türkiyenin bayerni avrupa transfer piyasasının ise benfica ve portosu olma arzumuzu gerçekleştirebiliriz.Sabır gerekli tabii

Mohamed çok iyi asist yaptı Juve'ye karşı. Bekletmeden çok iyi yere akıllıca pas attı.

Geçen sene iç sahada Lokomatif maçında bomboş giderken daha kolayını atamamıştı diye hatırlıyorum.

5FFD4783-E039-4A67-BB36-FAE1FD7ED95C.webp

Zakharyan videolarda 10 numaradan çok merkez gibi hareket ediyor ve ciddi anlamda kdb tarzı bir çocuk, bacakları uzun, pas atma şekli falan onu andırıyor ama Ermeni olmasından dolayı, kulübü ile anlassak bile geleceğini sanmıyorum
Niye gelmesin? Turkiyede ermenistandan fazla ermeni var

Zakharyan çoktan transfer yapardı Rus olmasa. Gelirse de kısa vadede uzama planı dahilinde gelir. Yine de olumlu bakıyorum buna. Doğu Avrupa, İskandinavya gibi bölgelerin potansiyelli oyuncuları için bir geçiş takımı olabiliriz. Doğu Avrupa'nın Benfica'sı olmak gerçekçi bir hedef benim için. Böyle böyle kalıcı şekilde belli bir eşiği aşabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt