Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye gelmesin? Turkiyede ermenistandan fazla ermeni var
6-7 olursa yine belki olabilir de bir şekilde oynatsak bile ben Rus bir oyuncuya yatırım yapılmasını mantıklı bulmuyorum çok uyguna olmadıktan sonra.Son zamanlarda çıkanlar batırıyor hep ki Golovin,Miranchuk da o ligde deli oynuyorlardi ama tabii lig farkı vs gibi durumlarda söz konusu Serie A ve Ligue 1e gittiler sonucta ama yani pek denk gelmiyorum Rusya ligi dışında iş yapan Rus futbolculara.Tabii farklı bir tez konusu bu da işte sosyolojik olarak Ruslarin neden bu sorunu yaşadığı muamma keza aynısını Ukraynali topçular için söyleyemiyorum, onlardan çok iş yapan oyuncu çıkıyor yine arada15 söz konusu olamaz. Chelsea'den yazın istenen para bu.
Oyuncu bu sene düşüşe geçmiş.
Satıştan paylı 8-10 taksitli bir bedel olur maks.
Ben almamıza ihtimal dahi vermiyorum btw çünkü oynatamayız şu an kolay kolay.
Umraniye macinda sol bekte FARUK K oynasa bu kadar kotu oynamazdi ne izletti bu adam bize ya
aynı fikirdeyim gönül isterdiki eski yugoslavanın potansiyelli topçularının araştırsak ama malesef yıllardır oralar italyan kuşatması altında resmenZakharyan çoktan transfer yapardı Rus olmasa. Gelirse de kısa vadede uzama planı dahilinde gelir. Yine de olumlu bakıyorum buna. Doğu Avrupa, İskandinavya gibi bölgelerin potansiyelli oyuncuları için bir geçiş takımı olabiliriz. Doğu Avrupa'nın Benfica'sı olmak gerçekçi bir hedef benim için. Böyle böyle kalıcı şekilde belli bir eşiği aşabiliriz.
Mohamed çok iyi asist yaptı Juve'ye karşı. Bekletmeden çok iyi yere akıllıca pas attı.
Zakharyan videolarda 10 numaradan çok merkez gibi hareket ediyor ve ciddi anlamda kdb tarzı bir çocuk, bacakları uzun, pas atma şekli falan onu andırıyor ama Ermeni olmasından dolayı, kulübü ile anlassak bile geleceğini sanmıyorum
boey Allah nazardan saklasın şutları,özgüvenli bir şekilde oynaması ,hücuma katkısı yetmezmiş gibi defansif olarak rakibini yıldırması alay eden olabilir ama resmen cancelo gibi AslanımAdekugbe de atletizmi olan bir bek iki bekimiz de lokomotif gibi peş peşe bindirir.
Ugurcan ve ferdiyi alip sorunu berteraf ederiz rtasAsıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.
Ferdi ye gerek yok Boey bile nefes aldırmadı ama Uğurcan olabilir.Ugurcan ve ferdiyi alip sorunu berteraf ederiz rtas
Şu kadroda ne güzel olurdu yaw. Yap Boz'un eksik parçasıferdiyi