Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 söz konusu olamaz. Chelsea'den yazın istenen para bu.

Oyuncu bu sene düşüşe geçmiş.

Satıştan paylı 8-10 taksitli bir bedel olur maks.

Ben almamıza ihtimal dahi vermiyorum btw çünkü oynatamayız şu an kolay kolay.
6-7 olursa yine belki olabilir de bir şekilde oynatsak bile ben Rus bir oyuncuya yatırım yapılmasını mantıklı bulmuyorum çok uyguna olmadıktan sonra.Son zamanlarda çıkanlar batırıyor hep ki Golovin,Miranchuk da o ligde deli oynuyorlardi ama tabii lig farkı vs gibi durumlarda söz konusu Serie A ve Ligue 1e gittiler sonucta ama yani pek denk gelmiyorum Rusya ligi dışında iş yapan Rus futbolculara.Tabii farklı bir tez konusu bu da işte sosyolojik olarak Ruslarin neden bu sorunu yaşadığı muamma keza aynısını Ukraynali topçular için söyleyemiyorum, onlardan çok iş yapan oyuncu çıkıyor yine arada

Zakharyan çoktan transfer yapardı Rus olmasa. Gelirse de kısa vadede uzama planı dahilinde gelir. Yine de olumlu bakıyorum buna. Doğu Avrupa, İskandinavya gibi bölgelerin potansiyelli oyuncuları için bir geçiş takımı olabiliriz. Doğu Avrupa'nın Benfica'sı olmak gerçekçi bir hedef benim için. Böyle böyle kalıcı şekilde belli bir eşiği aşabiliriz.
aynı fikirdeyim gönül isterdiki eski yugoslavanın potansiyelli topçularının araştırsak ama malesef yıllardır oralar italyan kuşatması altında resmen

adamlar yazın salayı bize vermeyip,fatih hocayı forvetsiz bıraktılar ve salanın ölümüne sebep oldular.şimdi mostafa mohamed kıclarını kurtarıyor.sala olsaydı portolu gruptan cıkardık.porto deplasmanında ve evde kacan goller ortada

Asıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.

Kadroyu daha fazla rotasyon açısından zor bir hale getirmeye gerek yok. Zaniolo-Kaan ve Adekugbe ile 3 tane eksiğimize yönelik hamle yaptık. Stoperde Nelsson ve Abdülkerim'i yedekleyecek tecrübeli bir isim gerekiyordu alındı. Sol bekte istikrarlı ve sürekli oynayabilecek hemde kontenjan açısından sorun olmayacak bir isim gerekliydi o da alındı. Hücum hattına çok yönlü ve büyük bir potansiyel olan Zaniolo da geldi. Sağ kanattan gelmeyen skor katkısını sağlayacaktır. Forvet lazım falan deniyor ama Icardi-Gomis ikilisi 17 gol attılar ligde bu ikisi yokken Barış Alper ile Fener deplasmanında mükemmel bir oyunla kazandık. Her şeyi transferle çözemeyiz birazda eldeki oyuncuları maksimum şekilde kullanmayı başarmamız gerekir ve bu sene bunu gayet iyi yaptık. Icardi-Gomis-Barış 3'ü bile olmasa Mertens forvet oynar Zaniolo 10 numara Rashica sağ kanat oynar. Her türlü opsiyonu sağlayacak bir kadromuz var bundan fazla takviye ile birçok rotasyon oyuncusunu kadroya alamamaya başlarız hiç gerek yok buna.

Son düzenleme:
Zakharyan videolarda 10 numaradan çok merkez gibi hareket ediyor ve ciddi anlamda kdb tarzı bir çocuk, bacakları uzun, pas atma şekli falan onu andırıyor ama Ermeni olmasından dolayı, kulübü ile anlassak bile geleceğini sanmıyorum

Her Ermeni türk düşmanı değil rns geçelim şunu. Elbette geçmiş bir faktör olabilir ama hepsi karşı değildir. Burada doğsa da Aras Özbiliz örneği var

Asıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.
Ugurcan ve ferdiyi alip sorunu berteraf ederiz rtas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt