Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz bir kadro oldu. Gelmiş geçmiş en iyi kadro bence Kariyer ve Kalite olarak. 23 yaşında Roma ve Italya Milli Takım starı Zanioloyu alıyorsun. İnter ve PSGde senelerce gol kralı olmuş Mauro Icardi, Arsenal ve Atletico Madrid ile senelerce EPL, Serie A ve La Liga görmüş Torreira, Portoda kaptanlık yapıp Juveyi tek başına UCLden eleyen geçen sene Zani ile birlikte Roma ve Mourinhoya kupa kazandıran Oliveira, Napoli tarihinin en golcüsü ve Belçikanın efsanesi ligin en iyi 10 numarası Dries Mertens, Ligin ve Türkiyenin uzak ara en zeki golcü ve kaliteli yerli kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Ligin gerek atletizm gerekse dinamizm olarak en iyi bekleri Sacha Boey ve Sam Adekugbe, Ligin kesicilik olarak en iyi stoperi Victor Nelsson ve oyun kurma olarak en iyi yerli solak stoperi Abdülkerim ve Süper Lig tarihinin ve Dünyanın en iyisi Fernando Muslera.. Yedekte Rashica Gomis Barış Kazımcan Dubois Kaan Berkan Yunus ve niceleri Ekli dosyayı görüntüle 192589

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nokta ya da virgül falan kullansaydin yaw. Nefesim kesildi boguluyordum

İnanılmaz bir kadro oldu. Gelmiş geçmiş en iyi kadro bence Kariyer ve Kalite olarak. 23 yaşında Roma ve Italya Milli Takım starı Zanioloyu alıyorsun. İnter ve PSGde senelerce gol kralı olmuş Mauro Icardi, Arsenal ve Atletico Madrid ile senelerce EPL, Serie A ve La Liga görmüş Torreira, Portoda kaptanlık yapıp Juveyi tek başına UCLden eleyen geçen sene Zani ile birlikte Roma ve Mourinhoya kupa kazandıran Oliveira, Napoli tarihinin en golcüsü ve Belçikanın efsanesi ligin en iyi 10 numarası Dries Mertens, Ligin ve Türkiyenin uzak ara en zeki golcü ve kaliteli yerli kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Ligin gerek atletizm gerekse dinamizm olarak en iyi bekleri Sacha Boey ve Sam Adekugbe, Ligin kesicilik olarak en iyi stoperi Victor Nelsson ve oyun kurma olarak en iyi yerli solak stoperi Abdülkerim ve Süper Lig tarihinin ve Dünyanın en iyisi Fernando Muslera.. Yedekte Rashica Gomis Barış Kazımcan Dubois Kaan Berkan Yunus ve niceleri Ekli dosyayı görüntüle 192589

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seni banlarsak tüm forumlardan ve sosyal medya mecralarından şampiyon oluruz.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Grimaldo'nun yuksek miktarda para kazanacagi son sozlesmesi gibi. EPL takimlari istemezse belki sansimiz olur. Bir ara da Jordi Alba ismi geciyordu. Forumdan birinin temennisi miydi yoksa duyum muydu unuttum.

Muhtemelen seneye hataydaki oyuncuların alayı geri dönmeyecektir.
Muhtemelen Hatay bile olmayabilir seneye olursa da istanbulda falan 1 sene kadar devam ederler gibi, şehre geri dönebileceklerini düşünmüyorum işin özü. Dönse bile komple bir psikolojik dönüşüm geçirmeleri gerekiyor. Şu an kadroda bulunan tüm oyuncularını değiştirmeliler. Net olarak seneye küme düşme adayı olacaklarını düşünüyorum kaldırabilecek bir yıkım yaşamadılar, o şehirde her yürüdüklerinde, her araçla geçtiklerinde, her oturup bir kafede bir şeyler içmek istediklerinde psikolojik olarak yıpranacaklar.
Aynı şekilde şehir insanı için de geçerli, ruh sağlığı açısından özellikle Hatay ve Maraş illerinde ciddi anlamda destek gerekiyor.

Mata'yı hafta içi emekli edip 2 topçu almanın zamanı geldi.
Bir tane de forvet lazım. Max 20'li yaşlarda wonderkid olmalı.

Evet o mactaydim eliyle gol atmaga falan kalkmisti manyak adam
@Sami Karakoç adama yanlış yerden saldırıyorsunuz. Neticede bu sezon hangi maç şimdi hatırlamadım ama bir maç Mertens gibi zeki bir herif eliyle topu önüne alıp gol atmaya çalıştı sarı kart yedi gol olsa VAR'dan dönüp yine yiyecekti.

Fakat esas bomba olay Maradona ölünce Diagne o pozisyonu paylaşarak RIP Maradona falan yazmıştı :asd:. Kafa kırık net şekilde.

Zakharyanin takımı Antalya'da kamptaymis. Bellekte Regnum Carya'da konakliyorlarmis. Bizim takımda Antalya da kampa girecek diyorlar. Burada yolunu yapmak lazım

Zakary gelsin kabulde biz bu Yusuf Demiri neden aldık 6 milyon verip? O paralara forveti çözmek lazım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Mainzin sol beki Aaron Martin sezon sonu bitecek sözlesmesini uzatmayacakmis diyorlar. Adam sol bek olmasina ragmen duran toplari kullaniyor.

Asıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.
İlkay çekeriz hemen, afallarlar...
Altay'la imzalarız, ne oluyor derler...
Altyapıdan da birkaç oyuncu ilave edince kadroya en fazla Avrupa başarımızı engelleyebilirler. Ligde silme kazanırız her türlü.

Asıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.
Herşeyi anladım da 7+2 nasıl olacak onu anlamadım

2 transfer ile Avrupa'da kupa telaffuz edilmeye başlanmış ama sakin olmak lazım, PSG, City alamıyor biz nasıl aday olalım pat diye.

Öncelik ligde şampiyonluk serisi olmalı. Son 3 senenin 2'sinde yokuz, önce düzenli Avrupa'ya gidelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt