Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Şu istatistikler bile ne kadar özel bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Chelsea hala ugrasiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamın 2024'te sözleşmesi bitiyormuş, aslen Rus da değil. Zarar etmemek için bu ara satmaları gerekiyor sanki. Takımın olmazsa olmazı da değil sanki, öyle olsa bile Rus ligine kapanmışlar. Çok bir çareleri yok diye düşünüyorum.Chelsea yazın istiyordu şu an öyle bir durum yok.
Bu sene performansı düşüşe geçmiş zaten, dünkü Silkinle alay edileceğine adamın söylediklerne odaklanılsa durum anlaşılıyordu.Bu adamın 2024'te sözleşmesi bitiyormuş, aslen Rus da değil. Zarar etmemek için bu ara satmaları gerekiyor sanki. Takımın olmazsa olmazı da değil sanki, öyle olsa bile Rus ligine kapanmışlar. Çok bir çareleri yok diye düşünüyorum.
Depremden dolayı arada kaynamasın. Zaniolo yazınca Berk Göl'le dalga geçmiştim, kusura bakmasın. Haklıymış adam.
5.3 deniliyor simdiTransfer dönemi yarin bitiyorsa ozaman artik Transfer yapmak istiyorsak bile artik bügün birseyler olmali.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Chelsea'de durumlar karışık diyorlar oyuncular arasında anlaşmazlıklar varmış. Tekrar bekler mi Chelsea'yi bilemiyorumChelsea yazın istiyordu şu an öyle bir durum yok.
Yav Chelsea o tarihten sonra Enzo falan aldı zaten.Chelsea'de durumlar karışık diyorlar oyuncular arasında anlaşmazlıklar varmış. Tekrar bekler mi Chelsea'yi bilemiyorum