- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tarz 1 yorum daha atarsan nöbetten uçacaksınSokan Dokuz
Isminin hakkini veren bi post atmissinTabi isteyecek Zakaryan Adam etrafina basliyor Icardi var Mertens var Zaniolo var Torreira var adamin bizi istemesinden daha dogal bir durum olamaz bu kalite Chelsea de bile yok su an hahah
bu tarz 1 yorum daha atarsan nöbetten uçacaksın
5 gün ceza alacaksın
fener neden transfer yapmiyo
o nu yazan yagiz. Adam onlarin patronu oldu. Simdi Sports digitale yasakli kaynak mi olacak nasi olacakZakharyan, Galatasaray’a gelmeyi çok istiyor. (Sports Digitale)
o messi serib nin içinden geçti.torino ciddi istiyomuşZakaryanı sadece videolarından tanıyorum gerçekten bilen izleyen var mı ? En son pisaya kiraladığımız futbol fakirini izlemiştim messi sanmıştım
fener frene basti diyecektimfener neden transfer yapmiyo
Yasakli da dedi. Hos su depremden sonra baya isindim kendisine yardimindan vs.Jalminha kendisine bir soru soran kullanıcıya Zharkayanin gelmek istediği haberi yönetim teyitli diyor
Morutan serie a yapacak.Zakaryanı sadece videolarından tanıyorum gerçekten bilen izleyen var mı ? En son pisaya kiraladığımız futbol fakirini izlemiştim messi sanmıştım
gambia showfener frene basti diyecektim
Ama fren fenere basti bence
2 bulgar + 2 gambiali aliyorlarmisfener frene basti diyecektim
Ama fren fenere basti bence
Haber yolla beni de alsinlar2 bulgar + 2 gambiali aliyorlarmis
semıh mıkrofonun acıkIsminin hakkini veren bi post atmissin
Avatarina tukireyimCicaldau fanlarını ciddiye alamıyorum maalesef