Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak Midtsjö zu ADS işi olur çünkü herif oynamayı çok istiyor ADS de sene başından beri harıl harıl ön libero arıyor. Gerçi daha yeni Güney Amerikalı birini almışlardı ama ADS'deki Svensson Midtsjö'nün kankisi beraber çıkış yapmışlar Rosenborg'da. Hollanda'da da beraber oynamışlar.

Ya bir yandan Yusuf ve Ross gitsinler düzenli oynayıp gelişirler diyorum ama öte yandan takımda kalıp oyunumuza iyice adapte olmaları daha iyi olmaz mı diye düşünüyorum. Bu konuda ikilemdeyim gittikleri yerlerde oynayacakları da garanti değil neticede.
Oynama garantisi olmadan göndereceğimizi sanmıyorum özellikle yusufu

yakup çınar moskova yöneticisini mi yalanlıyor tier 3 bile fazla buna

Oynama garantisi olmadan göndereceğimizi sanmıyorum özellikle yusufu
Ya ben de Anadolu kulüplerinin hele ki Kasımpaşa gibi düşme adaylarının oynama garantisi vereceğini sanmıyorum. Bir de adamların en banko topçuları Hajradinovic ve Eysseric bunları kesip nasıl oynayacak emin değilim. Şimdi bunları kesemiyorsa GS'de de oynamasın denecek ama o işler öyle olmuyor hocaların risk alıp gözlerini karartması gerekiyor küme düşecek takım da elalemin topçusu gelişsin diye böyle bir risk alır mı emin değilim.

Umarım senin dediğin gibidir garanti almışızdır.

adanademir yeni ortasaha aldı.midsöyü almaz daha.yalan cıktı zaten.

kasımpaşa da ben qounes,hajradinovic,falla ekleme olarak mustafa eskihallaç ve azeri bi kanat almıs.yusuf kasımpaşa işi de yaş

Dinamo moskovalı yöneticinin açıklaması yok renktaşlar, bir tane rusça ya da ingilizce kaynak gösterin nereye konuşmuş bu adam, bizim taraftar sayfalarının kolpası.

Zakharyan olursa olur olmazsa da çok üzmez ama genç bir os sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt