- 6 Eylül 2014
- 93.220
- 64.158
- 4.608
Ulan zaten kalmis 10 maç. Şimdiden alissin herifArsen Zakharyan, yaz transfer dönemi için düşünülüyor. Bu transfer döneminde gerçekleşmesini beklemiyorum. (Nevzat Dindar - YouTube)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan zaten kalmis 10 maç. Şimdiden alissin herifArsen Zakharyan, yaz transfer dönemi için düşünülüyor. Bu transfer döneminde gerçekleşmesini beklemiyorum. (Nevzat Dindar - YouTube)
nevzatın haber bülteni bu kadar olur arkadaşlar.nevzata göre transferi kapatmısız.3 gün önce yazdıklarını söylemiş.bu herif umursamayın
yaza hiç alamayızArsen Zakharyan, yaz transfer dönemi için düşünülüyor. Bu transfer döneminde gerçekleşmesini beklemiyorum. (Nevzat Dindar - YouTube)
nevzat işini bilir
Tamam ordada oynayabilirmis. Hiç izlemedimAdam 10 numarada oynuyor.
O kimBEYLER GELİYOR
Zinchenko mu Adegukbe mi sence
Neden?yaza hiç alamayız
ömer bayramZinchenko mu Adegukbe mi sence
baskaları da talip olurNeden?
Simdiden imza atabilirler sezon sonu icin. Avrupa'da buyuk kuluplerin yaptigi gibi.baskaları da talip olur
zakarianda gelmek istiyor diyo cogunluk,şu anda da alabilirizSimdiden imza atabiliriz sezon sonu icin. Avrupa'da buyuk kuluplerin yaptigi gibi.
Banlayalim bu arkadaşı. Gsc yi kandiriyorBEYLER GELİYOR
dün oyuncu istemiyo dendi.bugun herkes oyuncu çok istiyo gelmeyi diyo,bence de bi şekilde biterZekeriyan 8 + bonuslarla gelir gibin.