Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zakarianda gelmek istiyor diyo cogunluk,şu anda da alabiliriz
Suan alir miyiz bilemiyorum lakin kadroda siskinlik olacagi kesin o bolgede. Zaniolo da geldi o da 10 numarada oynamayi seviyor, Mertens var, Mata var, Yusuf kaldi sanirim o da var. Yani 8 numara icin de ideal oyuncu mu bilemiyorum ama orada da Sergio var. Yani suan lazim mi? Bence hayir.

aga biz ne zaman antrenman yapacagız?bu nasıl kulüp yav?bu ne rahatlık?zaniolo 1 aydır maca cıkmamıs.2 maçta depresyona girmiş,oynamamıs

@Alper Altun

Artık yasağı kaldırılmalıdır adamı gslı yapmisiz

samimiyet

8bb531a3952094a802b7672eaf84605af6e437d1.jpg

en son 18 yasındaki brumaya yüklü bi meblag verdik.öncesinde nerdeyse shaqiriyi alıyoduk.erden timur 19 yasındaki bi veledi alır mı bilmiyorum.ama 2012-2013teki ünal aysal olsa verirdi parayı

(totem amaclı yorumdur)

en son 18 yasındaki brumaya yüklü bi meblag verdik.öncesinde nerdeyse shaqiriyi alıyoduk.erden timur 19 yasındaki bi veledi alır mı bilmiyorum.ama 2012-2013teki ünal aysal olsa verirdi parayı

(totem amaclı yorumdur)
Shaqiri'yi geç, Bruma mevzusunda Salahı da alabiliyorduk, anlaşmıştık doğru hatırlıyorsam ama biz Bruma'yı seçmiştik. Hatta o dönem haber olmuştu Salah uçuyordu, keşke Salah'ı alsaydık demişti herkes 😥

Muslera
Boey Nelson Abdul Grimaldo
Torreira Sergio
Zaniolo Dybala Bamba
Icardi
UCL gruplari ilk mac.
Veyahut Zaha'ya mi yuklensek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt