- 1 Ağustos 2009
- 46.536
- 48.785
- 4.708
Forvet niye almadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet niye almadık
shaiqiriden 1 yıl sonra cıkan draxler haberlerinden belliydi,genc bi wonderkid alacagımız.o yaz dunya sampiyonu olan u20 fransanın solbeki digneye de teklif yaptık.aysal ve terim dogru yolda imiş.sezona 8 yabancılı ve terimle devam etsek neler olurdu kimbilirShaqiri'yi geç, Bruma mevzusunda Salahı da alabiliyorduk, anlaşmıştık doğru hatırlıyorsam ama biz Bruma'yı seçmiştik. Hatta o dönem haber olmuştu Salah uçuyordu, keşke Salah'ı alsaydık demişti herkes![]()
beni ilgilendirmiyorForvet niye almadık
Zaniolo tahminimce sağ kanat olarak düşünüluyor Zakaryan transferi normalde bu dönem yapılması daha mantıklı eğer olursa çünkü tek talibi oluruz yaz ayı olursa oyuncuyu tanımıyorum gerçekten söylendiği gibiyse yedirmezler bizeSuan alir miyiz bilemiyorum lakin kadroda siskinlik olacagi kesin o bolgede. Zaniolo da geldi o da 10 numarada oynamayi seviyor, Mertens var, Mata var, Yusuf kaldi sanirim o da var. Yani 8 numara icin de ideal oyuncu mu bilemiyorum ama orada da Sergio var. Yani suan lazim mi? Bence hayir.
Zannedersem yarın bitiyorArkadaslar resmi olarak transfer sezonu bitmis durumda mi ?
5 marta kadar uzamış.antrenman yapsaydık okan buruga soru da sorarlardıArkadaslar resmi olarak transfer sezonu bitmis durumda mi ?
Yarın son gün. Tekrar uzatalim demisler ama henuz FİFA'dan onay yokArkadaslar resmi olarak transfer sezonu bitmis durumda mi ?
Aynen öyle, o birliktelik ego savaşına kurban gitti ya o çok üzüyor. Kim bilir nasıl gelecek şekillenirdi. Başkanın devam süreci zaten ekibi de dağılınca dibe batmıştı. Yabancı sınırı kadar gezegende saçma bir şey yokshaiqiriden 1 yıl sonra cıkan draxler haberlerinden belliydi,genc bi wonderkid alacagımız.o yaz dunya sampiyonu olan u20 fransanın solbeki digneye de teklif yaptık.aysal ve terim dogru yolda imiş.sezona 8 yabancılı ve terimle devam etsek neler olurdu kimbilir![]()
2013-2014 olması gereken
------------------muslera--------------
eboue----dany-------gökhan zan--------digne
salah----------melo----------selcuk--------hamit
-------------------sneijder------------------
----------------drogba---------------------
stoper tırtmış yav
herifler 5 yabancı mı ne yaptı yav.fb sadece canerin ortalarıyla ligi aldı o sezonAynen öyle, o birliktelik ego savaşına kurban gitti ya o çok üzüyor. Kim bilir nasıl gelecek şekillenirdi. Başkanın devam süreci zaten ekibi de dağılınca dibe batmıştı. Yabancı sınırı kadar gezegende saçma bir şey yok
haklısınsemih-dany iyi idare ediodu sonra şedjou geldi işi berbad etti
sneijder-drogba sonrası arafta kaldı kadrosemih-dany iyi idare ediodu sonra şedjou geldi işi berbad etti
Bende şunu anlamıyorum 7 milyon euro alıyor diye daha üstünü mü almak zorunda gittiği takımda? Yaşı ilerliyor daha uzun süreli sözleşme yapacak vs bunları neden göz önüne almıyorsunuz ki? Dybala için değil bu dediklerim genel olarak daha bunun primi var vsZakharyan olabilir yani sallama haber degil, lakin Dybala sallamasyon. yillik 7 milyon euro net alan oyuncuyu bize onermisler, peh. Daha Icardi yillik ne kadar alacagi belli degil, o da alabilirsek. En az 5 ister muhtemelen. Dybala falan o yuzden hikaye.
Feramuz agır taştır. Altında kalirsiniz bumut.Tüm forum bir feramuz ile baş edemedik, bu da bize dert olsun