Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Ahmet Denizci duyumu yok bayadır. Bilen bilir işinde uzmandır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OHA. Adam bu suçtan hapis bile yatabilir.
İanis'e benziyor bence. Soldaki fotoğrafını ilk görünce o sandım hatta.Modere benziyor tip olarak
Küçük oldukları için işte konuşulmuyorBeşiktaşın yaptığını biz yapsak düşünemiyorum beşiktaş sinsini konuşan yok
Tabi ki genelleme yapmak dogru degil, ama Dybala bu sezon transfer oldu Roma'ya ve 3 senelik sozlesmesi var, senelik 7 milyon euro'dan hesap et. Simdi hangi ekonomik guc ile alabilirsin boyle bir oyuncuyu? Zaten Roma'da kalsa 20 milyon euroyu cebe indircek ve takimin kilit oyunculardan biri. Sen simdi gel bizde 5 milyona oyna dersen neden gelsin? Bir mantikli sebep bulamiyorum. Sozlesmesinin son senesi olur, Roma ile anlasamaz falan o zaman senin verdigin ornege geliriz ama suan ki sartlar cok farkli.Bende şunu anlamıyorum 7 milyon euro alıyor diye daha üstünü mü almak zorunda gittiği takımda? Yaşı ilerliyor daha uzun süreli sözleşme yapacak vs bunları neden göz önüne almıyorsunuz ki? Dybala için değil bu dediklerim genel olarak daha bunun primi var vs
Icardi transferi Icardi yi maaşına ikna etmek ile ilgili kank. Zaniolo ve görece Zakaryan yazın alması daha zor olacak topçular.Arsen Zakharyan'ın transferinden öncelik olarak İcardi'nin transferi olmalı.Transferde para kullanacaksak öncelik İcardi olmalı..
Arsen Zakharyan'ın transferinden öncelik olarak İcardi'nin transferi olmalı.Transferde para kullanacaksak öncelik İcardi olmalı..
Takımda 1 tane fazla maaşlı futbolcu olsun kanks.O da İcardi olur büyük ihtimalle ki hak eder.Önceliğimiz transferde İcardi olmalı..Icardi transferi Icardi yi maaşına ikna etmek ile ilgili kank. Zaniolo ve görece Zakaryan yazın alması daha zor olacak topçular.
İcardi hakkında yorumunu alalım reis yavSana inat zakharyani alacagiz
Takımda 1 tane fazla maaşlı futbolcu olsun kanks.O da İcardi olur büyük ihtimalle ki hak eder.Önceliğimiz transferde İcardi olmalı..
İcardi hakkında yorumunu alalım reis yav![]()
Bakkal Amca ADAMDIR
üstat zekeriyayı beğendin mibakkal amcanin
Yıllar sonra forvetimizi bulmuşuz.Halil Dervişoğlu'ndan İcardi'ye geçtik yavYazın ilk yapacağımız transfer olmalı icardi, yorumluk bişe yok kral