Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 marta kadar sure var.zakharyan gibi oyuncular surec isteyen transferler.ikna isi kolay degil.en azindan twitterda uzun top analizi yapanlara itimat etmeyin

Yalnız bizim forumda sürekli övülen özellikle Sergen'in filan yükselttiği altyapı topçularımıza denk geldim işsizlikten bir göz attım alayı 3. ve 4. ligde bile kadroya giremiyor nasıl bir yetiştiriciliğimiz var ise artık, bknz: Ahmet Sivri, Süleyman Luş, Malik Karaahmet filan bunlar paso 30 gol attı 40 gol attı haber olurdu he komik.
Ahmet Sivri ve Malik Karaahmet bizim alt yapı sayılmaz aslında biri Kıbrıs'tan geldi diğeri ise Almanya'dan ve 2 sezon kalıp gittiler yanılmıyorsam. Lakin alt yapıdan yetenekli oyuncuları A takıma çıkarmada eksik olduğumuz net gerek mental gerek fiziksel olarak hazırlayamadık tabi oyuncularında gece hayatlarında kaybolmaları falan vardı. Bunun yüzünden zaten alt yapıda yapısal değişikliğe gidiyoruz zaten. Umarım bu değişiklikten sonra her sezon A takıma 1-2 kişi 11 olmasa bile ciddi rotasyon oyuncuları olarak katarız. Normalde bu zamanlarda alt yapı lansmanı yapılacaktı. Bakalım herhalde milli ara zamanına kaldı o.

Son düzenleme:
Ya bu duyumcularda sanki ordaymis gibi anlatıyorlar transferleri. Biri bu tarzda anlatıyorsa bilinki yalandır hiç birsey bilmiyodur

Ahmet Sivri ve Malik Karaahmet bizim alt yapı sayılmaz aslında biri Kıbrıs'tan geldi diğeri ise Almanya'dan ve 2 sezon kalıp gittiler yanılmıyorsam. Lakin alt yapıdan yetenekli oyuncuları A takıma çıkarmada eksik olduğumuz net gerek mental gerek fiziksel olarak hazırlayamadık tabi oyuncularında gece hayatlarında kaybolmaları falan vardı. Bunun yüzünden zaten alt yapıda yapısal değişikliğe gidiyoruz zaten. Umarım bu değişiklikten sonra her sezon A takıma 1-2 kişi 11 olmasa bile ciddi rotasyon oyuncuları olarak katarız. Normalde bu zamanlarda alt yapı lansmanı yapılacaktı. Bakalım herhalde milli ara zamanına kaldı o.
Yani o oyuncuları örnek olarak yazdım ama son 7-8 yıldaki transfermarkte göre kadromuza giren gencolara baktım Ozan, Emin ve Erencan dışında hala üst seviyede oynayan bir tek Bartug var o da oynamıyor da işte yani hepsi bu yanılmıyorsam 7-8 yılda çıkan bir tane sol bek bile yetiştirsek yedek şu an bile oynardı çok çok zayıfız maalesef bir şeylerin değişmesi gerektiği aşikar zaten

Bu arada bu dönemde takım hakkında bilgi verilmemesi biraz aşırıya kaçtı gibi. Zaniolo antrenmanda mı değil mi? Değilse niye değil ve ne zaman katılacak? Hiç bir bilgi verilmiyor Umarım bu hava takıma olumsuz yansımaz.

1676735083438.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt