Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
İtalyanin en büyük wonderkidi gelirken tereddüt etmemiş ulan sen kimsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ermeni asıllı olduğu için olmuyor muhtemelen,yoksa gelirdi. berk göl de ailesi istemiyor diyorduİtalyanin en büyük wonderkidi gelirken tereddüt etmemiş ulan sen kimsin
Yav adamlar okadar ermeniyse niye oğulları Rus milli takimini secmisermeni asıllı olduğu için olmuyor muhtemelen,yoksa gelirdi. berk göl de ailesi istemiyor diyordu
Çok üstüne durma üstat. ANK'nin dediği gibi onu alamazsak daha iyisini alırız. Zakharyan gelmezse Vitinha falan alır bizimkiler, öyle manyaklıklar yapıyoruz.İtalyanin en büyük wonderkidi gelirken tereddüt etmemiş ulan sen kimsin
Çok üstüne durma üstat. ANK'nin dediği gibi onu alamazsak daha iyisini alırız. Zakharyan gelmezse Vitinha falan alır bizimkiler, öyle manyaklıklar yapıyoruz.
Önemi yokBaris Savas 2023 te ödülü sana devredecek diyorum
Ha?[ ]
Yapmayalim
Güzel öneriZakaryana gerek yok yazın galageri aliriz.
milliyetçi değiller belli ki ama rus milli takımını seçtikleri için baskı görmüşler. mahalle baskısından korkuyorlar muhtemelen, karabağ ermenilerindenmişYav adamlar okadar ermeniyse niye oğulları Rus milli takimini secmis
Büyükekşi az önce ASpor'da konuştu. Fifa'yla sözlü anlaştık, yazılı açıklama bekliyoruz dedi. 5 Mart olarak kabul edebilirsiniz dedi.Transfer donemi bu gece kapaniyor sanirim? TFF'den yeni bir aciklama gormedim de.
Uzarsa nöbet de uzar miTransfer donemi bu gece kapaniyor sanirim? TFF'den yeni bir aciklama gormedim de.
Son 2-3 gündür nöbete giriyorum, görmedim kimse.Belki diğer Ermeni gelir, dün adı geçmişti spetsyan miydi neydi
UzatirizUzarsa nöbet de uzar mi
Bugün forumdan çıkış belgemi verdimArkadaşlar feramuzun tahriklerine kapılmayın