- 31 Aralık 2015
- 14.476
- 9.392
- 1.588
Uygulama hata vermiyorsa maraş 6.6 gösteriyor. 20 dakika önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahramanmaraş'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiUygulama hata vermiyorsa maraş 6.6 gösteriyor. 20 dakika önce
gittiğim hiç bir maçı kazanamadık ama Baliç in yüzüne karşı küfretmişliğim var. 1 ay sonra gitti.17/18den beri 30 maça gitmisimdir sanırım. Tek mağlubiyet yok
O derinlikmişUygulama hata vermiyorsa maraş 6.6 gösteriyor. 20 dakika önce
gittiğim hiç bir maçı kazanamadık ama Baliç in yüzüne karşı küfretmişliğim var. 1 ay sonra gitti.
şampiyonluk giderse senden o zaman.bu sene fırsat olursa git
şehir dışından gidince daha keyifli
masraflar can sıksa da
6 dakika önce de Niğde gösteriyor. 4.5Kahramanmaraş'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
üstat sen otur oturdugun yerdegittiğim hiç bir maçı kazanamadık ama Baliç in yüzüne karşı küfretmişliğim var. 1 ay sonra gitti.
koç un saatçileri toplama sebebiTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Önümüzdeki sezon B takım uygulamasını başlatıyoruz. Kulüplerimize 15 Mart'a kadar süre verdik."
Beni engelleyen biri ne yazıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5dk canlı izlemek bile cildirtti@Sami Karakoç maça gitse ve miço ilk 11 başlasa kahrolur herhal
En doğrusu b takım uygulaması. Gencoların hepsini profesyonel ligde oynatıp geliştiririzTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Önümüzdeki sezon B takım uygulamasını başlatıyoruz. Kulüplerimize 15 Mart'a kadar süre verdik."
Benim patlamamı istiyorsun?Transfer dönemlerini hiç sevmiyorum, marta kadar falan olmasi da baya saçma, umarım bugün yarın biter
Benim patlamamı istiyorsun?
Sana kalkışma var gibi.Benim patlamamı istiyorsun?