- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
Bu hesap güvenilir değil bence. Gedson Gs'de diyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martta bakarız durumaAbi ne zaman doldurup bosaltacagiz
Samet çok zipliyorsunForumda sen ben gibi futbol profları varken bizden hiç faydalanamaması benimde canımı acıtıyo
Bazı insanlar ne kadar zengin olursa olsun üstündeki o lor peyniri kokusu hiç gitmez ya murhan almanyada yaşasada saçı başı değişip yeni imaj yapsada vasatlıktan kurtulamayacak malesef
Beni bu ekipten çıkarın!Yeni scout ekibini açıklıyorum
@Feramuz Kayalar ( Anadolu scoutu )
@Sergen Zeren ( altyapı scoutu)
@Ahmet Ulukırlı ( duyumcu)
@Onur Üründül ( organizatör)
@Kolpa Kemal Kürek ( Almanya sorumlusu)
İhtiyar sus!Korku filminde oynasalar ilk kim ölür bunlardan
Beni bu ekipten çıkarın!
Kim bu adamlar?
İhtiyar sus!
Futboldan anlıyorum kabul et artıkSamet çok zipliyorsun
ekibimizle birlikte biz gösterdikSerhan türkü güvenilir kaynak olarak kim gösterdi.
Keramettin admir ve Alper admir evet oyu vermemiştir.ekibimizle birlikte biz gösterdik
Benden kapmissin birşeyler bunu itiraf edebilirim.Futboldan anlıyorum kabul et artık
İtalya ve Fransa'ya gidenler var daha çok evet.İngiltere ve Almanya'da izin vermezler bence transfere çok tepki olacağı için.Diger ülkelerden emin değilim ama İngiliz takımları alsa hemen başka oyuncu mu yok , Savaştaki adamlara kaynak sagliyorsunuz filan diye bir sürü olay olur
Millet sesimizi özlemis. Küfürxüler, travestiler ele geciemis spaceleriMartta bakarız duruma
skandali severicardi kesin yazin tatil yapmak icin sureci uzatirda uzatir
ne yazik ki oyle bir move aliyorum
sonrada buyyk bi takim alir
bu cocuk bize yar olmayacak gibi
bize gelecek olsa bile ön elemelerde falan oynaması mümkün değilicardi kesin yazin tatil yapmak icin sureci uzatirda uzatir
ne yazik ki oyle bir move aliyorum
sonrada buyyk bi takim alir
bu cocuk bize yar olmayacak gibi
Serdar kelleci tier 2 mi ya cidden , ben sallama haber versem daha çok tutar.GSC Haber - Transfer Güvenilirlik Rehberi | Lütfen Okuyun!
Transfer Güvenilirlik Rehberi devreye girmiştir. Transfer haberlerini daha iyi anlayabilmek ve dogru degerlendirmek adina sizler icin kategori seklinde bir liste hazirladik. TIER 3'ten itibaren bir transfer konusunu/haberini forumda acilmasi uygun bulunalacak. Listenin daha altinda yer alan...www.gscimbom.com.tr
tier listemiz mevcut.
skandali sever
kot kendini kurtarmak icin icardiye teklif yapar
kabul eder mi icardi`? eder vallah, paraya bakar ve skandalı seven bir adam maalesef.