Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya ve Fransa'ya gidenler var daha çok evet.

Rus oyuncular değil ama tabii bunlar.

Vilhena da İspanya'ya gitmişti.
Büyük ihtimalle direkt olarak Rus alınması çok daha fazla sorun çıkarır.Bazen çok baskı oluyo bu konuda.Han kwang son vardı Kuzey Koreli o adamı da baskıyla kulüpsuz biraktirdilar , Kuzey Kore füze yapsın diye para gidiyo dediler.

eger yonetimin oyle bir izlenim alirsa direkt sozlesmeye eklesinler

icardicigim sen imzani at git istedigin zaman gel desinler

vallah kim gelirse gelsin icardinin altinda ezilir yeminle iyi oynasa bile begenmez kimse

gomiside tutardim ben

gomis golcuoglugolcu

o koca kalcasiyla 10 golu garanti kralin

birde muthis pozitif enerji yayiyor cevresine ve camiaya

ben oyle vefaci biri degilimdir ama bi kereligine gomise o vefayi gostermeliyiz dibini kadar hak ediyor

icardi
genc hizli delici forvet (asiri potansiyelli)
gomis

seneye forvet hatti bu olmali

ikardiyi kesin alabiliriz gözüyle bakmamak lazım elimizde kimse olmaz ise pazarlık payımızda düşebilir. bir tane daha en azından net forvet gerekiyor. bu süreçte fırsat transferi yapılabilirsek yaza çok az iş kalır hem de uyum sürecini atlatmış olur. bu 2 hafta çok büyük avantaja dönüşebilir..

Icardi konusunda rahatım Güney Amerikalı futbolcular ilgiden çok hoşlanırlar taraftar Icardi'ye aşık o da bunun farkında zaten Erden Timur projeden bahsediyordu bu proje de Avrupa da kupalar alabilecek bir yapı oluşturmaktı hedeflere de rahatlıkla ikna olur. 4 yıl içinde Icardi ile birlikte bir Avrupa kupası çok ama çok güzel olur.

kanatlar

zaniolo
kerem
yunus
playmaker kanat
ya baris yada onun yarine hizli bi kanat (barisa teklifler varmis satilabilir)

rashicaya o para verilmez 2-3 milyon ok

İcardinin kalacağını düşünüyorum çünkü artık 30 yaşında, Avrupa'da 3-4 senelik sözleşmeler bulamaz kolay kolay, üstüne özel hayatı problemli ve Avrupalılar uğraşmak istemezler.

10 no

mertens
genc bir yildiz adayi yuksek potansiyelli

8 no

olivera
ilkay

6 no

torreira
berkan
kaan

bura saglam

sagbek

boey
dubua

burada saglam

solbek

grimaldo :) Allahim nolur
kazim

İcardinin kalacağını düşünüyorum çünkü artık 30 yaşında, Avrupa'da 3-4 senelik sözleşmeler bulamaz kolay kolay, üstüne özel hayatı problemli ve Avrupalılar uğraşmak istemezler.
Bir çok faktör var kesinlikle katılıyorum, burada küllerinden doğuyor sonu bizle beraber bir Avrupa kupası olmalı

stoper

nelson
abdul
emin
kaan
ross
bir tane tecrubeli adam cl icin hic kotu olmaz misal bonucci gibi

Çok tehlikeli saatlerdeyiz
1B26CF94-E0A8-482F-AC18-545D2E2564B2.webp

yani yaza bizim transferler ilk 11den kimse satilmazsa

icardi
genc hizli golcu
di maria
genc 10 no
tecrubeli stoper
ilkay

eksiksiz potansiyelli genc ve kaliteli kadromuz olur

bu yonetimde yapar

bayernin forveti chupo moting

herkes haril haril forvet ariyor

icardiye teklif yagar yazin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt