Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi kendini takımda mutlu hissederse ve sampiyonda olursak kalmak ister bence ,top takımlardan teklif gelmezse tabi
İzin ,tatil konusu hiç sorun olmaz çünkü sene içinde bile adam nezaman istese izinler aldı gitti Arjantine vs

Zekeriya yerine Dybala isterim bu arada net. O çocukta bi enteresanlık hissediyorum.

Bu Ruslar herhalde Kuzey Kore gibi sanıyorlar kendilerini , dışarısı hakkında en ufak fikirleri yok.Halki cahil oluyo genelde ama bu kadar da olmaz.Senin topcun top seviye kulüp yapamaz , öyle bir dünya yok yani unutun.Ya buraya gelecek yada korfeze gidecek yada size ambargo kalkana kadar takılacak oralarda.Uluslarasi maça çıkamıyorsunuz, milli maça çıkamiyorsunuz neyin tribi abi bu , bunların savaştan falan haberi yok herhalde.Top kulüplerden Rus topcuya 15 vereni yakarlar şuanda

Ulan sanırsın her yıl Rusyadan Messi cikiyor..Son 20 yılda cikardiklari 2 topçu valeri karpin ve arshavin onların bile seviyesi ortada Gürcistan bile bunlardan iyi topçu çıkaracak yakında

Zakharyan da Morutan gibi kazık çıkmasın hea. Onda da herkes konuşuyordu.

yarın sabah saatlerinde zakharyan da bir özgürlük arzusu,bagımızlık isteği dalgalanabilir.baskılara isyan etme,karsı cıkma,ebevyenlerle bir savaş cıkıp kendi yoluna gitme isteği olabilir.çünkü uranüsyen bir yeniay yaşayacak;)

200.gif

harika 1 hbr

Ulan sanırsın her yıl Rusyadan Messi cikiyor..Son 20 yılda cikardiklari 2 topçu valeri karpin ve arshavin onların bile seviyesi ortada Gürcistan bile bunlardan iyi topçu çıkaracak yakında
Yani işte 3.sune de 8-10 vericez de bize denk gelecek falan , ben gerçekçi bulmuyorum

Bir Galatasaraylı olarak, Zak mı Dyb mı sorusuna ikisi de derim. Herkesi alın.

Ben zakharyana karşı olma manasında demedim..Bunların hangi akla hizmet gotu kalkıyor o kısmı çözemedim yok zakaryan için bura yanlis adresmis sanırsın futbolun beşiği rusya
Onlara kalsa öyle cidden , bunlardan iki hareket yapan topçu çıkınca hemen yüzyılın topçusu, yok muazzam yetenek tiplerine giriyorlar.Yani bunların fantezilerine göre, oyunculara kafalarında kurdukları tabulara göre son 20 senede 3 WC 2 avrupa sampiyonasi almalari lazımdı.Hic de boşları yok valla maşallah her parlayan genç oyuncuları world class bunların utopyasinda

yarın sabah saatlerinde zakharyan da bir özgürlük arzusu,bagımızlık isteği dalgalanabilir.baskılara isyan etme,karsı cıkma,ebevyenlerle bir savaş cıkıp kendi yoluna gitme isteği olabilir.çünkü uranüsyen bir yeniay yaşayacak;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt