- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
bu solbakken zibidisi abartiliyor mu acaba?Bqr
Zaniolo yu satıp solbbakken ve zahayi alacakları konuşuluyordu bir ara hey gidi
Ekli dosyayı görüntüle 192897
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu solbakken zibidisi abartiliyor mu acaba?Bqr
Zaniolo yu satıp solbbakken ve zahayi alacakları konuşuluyordu bir ara hey gidi
Ekli dosyayı görüntüle 192897
Elmander var35 yıllık cimbomluyum ben hatırlamıyorum sezon bitmeden transfer sezonu sonu gelmeden oyuncu ile anlaşıp seneye bizde diyebildiğimiz dış transfer varsa hatırlatın lütfen
Hiç hatırlamadım mutlaka bir kaç tane daha vardır ama elmanderin gelişini hiç hatırlayamadımElmander var
Nezaman macG.birligi macinin yayini olacak mi
Biraz daha transa ihtiyacimiz var
Hamsispor.şu proje mroje söylemlerini çok saçma buluyorum
iki maç işler yolunda gitmese millet küfüre başlar
maçları kazanalım yeter. sonrasına sonra bakarız.
Bordo mavi net foruma git. kötü gidişin eleştirisini yap biraderşu proje mroje söylemlerini çok saçma buluyorum
iki maç işler yolunda gitmese millet küfüre başlar
maçları kazanalım yeter. sonrasına sonra bakarız.
Kerem ve zaniolo saf kanat değil onun harici güzel gözüküyo kadroMusleraŞu kadro çok iyi be sanches yerine zakharyanda olur ve abdulkerim yerine bitane lider tecrübeli stoper olsa süper olur. Grimaldo iyi bir bek tam bizlij
Boey Nelsson Bardakçı Grimaldo
Torreira R. Sanches
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi
Bir ara transfer nöbetinde biri vardı uydurma telefon görüşmesi diyalogları kurardı kimdi ya o iyiydi o adam ?
Aynen oydu soyadı da karayeldiSezaiiii değil miydi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sezai KarayelSezaiiii değil miydi
birazdan ugrayacagım.hülya avsar showu izliyodum.tugce san diye bi kadın acayip bi şarkı ile dans etti.tugce san videolarındayım şu an.zamanın ötesinde şarkıları ve dansları varmış.janet jacksonın arkasında dans etmiş.michael jordanın kuzeni ile mi ne evlenmiş zamanında.çok tuhaf.böyle biri bizim ülkemizde nasıl değer görmemişVasfi.net'i hackleyebildin mi
Aynen ne güzel uyduruyordu yaw oSezaiiii değil miydi
Cok bos yapiyonbülent ersoyun vıdı vıdı yedin beni diye bi şarkısı var.arada zurna çalıyo,serkan şafak olabilir çalan.
Bu işi zirvesi budurBir ara transfer nöbetinde biri vardı uydurma telefon görüşmesi diyalogları kurardı kimdi ya o iyiydi o adam ?