- 22 Haziran 2012
- 11.471
- 5.298
- 1.873
Noluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balık burcunda yeniay varNoluyor
Tansel'e mi guvenirsin yoksa bana mı? @Umut Gül
melis sökmen diye bi gacı var.macka şarkısında acayip.neymiş bunlar yav
evet meliste cok iyi abiTürkiye'deki en iyi kadın vokallerden biridir. Asıl değeri çok bilinmeyen bu kadındır işte. Türkiye değil Amerika'da yaşasaydı. Whitney Houston ve Mariah Carey ile birlikte anılırdı.
Tütün olarak ne içtiğimizi söylersen teyit edebilirim.Ben abdulkerimle ahmet'in sipsi değiştirerek ortak içtiği nargileyim kesinlikle doğru soyluyor
Futbolda siyasetin hiç olmaması gerektiğini savunanlardanım böyle bir misyonu yüklenmek gereksiz ve asıl amacımızla örtüşmemekte bizim işimiz futbol oynamak ve bunu en iyi şekilde yapmakGalatasaray cok buyuk bir camiadir sadece bir camia degil bir deger ve semboldur, oyle ki turkiye ermeni dostlugunun tekrar kurulmasi ve uluslararasi platformda kotu imajin ortadan kaldirilmasi icin kopru bile olabilir.
Abraham sakatlanmış bugün. Banko oynar herhalde bundan sonraya icardi yerine belottiyi alsaydık?????????
Tansel'in bu kadar net konuştuğu bir transfer olduğunu hatırlamıyorum normalde bu tarz şeyleri söylemezdi demek ki iş bitmek üzere ki söyledi yarın daha net haberleri duyarız.
Kazan Dairesi - Zakharyan da ödeme planı görüşülüyormuş dediler.tansel kim
ne demiş
Tütün olarak ne içtiğimizi söylersen teyit edebilirim.