Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.020
- 22.807
- 2.228
Bazi kaynaklar neden yasakli, husumetimiz mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzular var OralBazi kaynaklar neden yasakli, husumetimiz mi var
Oynatılırlarsa mecbur yazacak medya. Özür Baran'ın hazırlık maçında oynatılması bile haftalarca konuşulmasını sağladı.beknaz ve emirhan kayar çok özeller.arda gülerden önce vardı bu cocuklar,ama işte medya yok bizde
24 yaşında 6.5M€ verdiğin adamı anca Dubai'ye kiralık gönderebildinŞuana kadar güzel işler yapılıyor ama dünde dediğim gibi ayakların yere sağlam basması lazım.
Kesinlikle suçlama veya karalama değil bu söyleyeceğim fakat ünal başkanda transfer yaparken batmaktan bahsedeni çok hatırlamıyorum güven vermek iyidir fakat sorgulamaktanda zarar gelmez.
Bu arada cicaldu yıllık ücretiyle falan fena deneme değildi sadece 6.5 milyon bizim için tuzlu bir bonservis
Yeri geldiginde Sergio pozisyonunda oynar yeri gelir Adegukbe sayesinde Kerem cikar Zekerya orayay gecer. Yeri gelir Rashica sagda Zaniolo CF Kerem solda oynar. Rotasyona bakBu Zekeriya gelirse Sergio'yla mı rotasyona girecek? #10 bölgesinde baya bir yığılma var keza.
Bu oyuncuları, özellikle de İtalyan Wonderkid'ini getiren vizyonun Zakharyan'ı ikna edememe durumu olamaz. Irk mevzusu bile 5 dk konuşmayla çözülür (özellikle Türkiye gibi ırkçılığın spora hiçbir şekilde bulaşmadığı ülkede). Ben ödeme planının görüşüldüğü aşamada olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncu çoktan tamamdır.Oyuncu bence kesin gelmek ister, kadroya baksa yeter, sonuçta çok büyük oyuncular var, mertens icardi mata Sergio gibi adamlarla oynamak o yaşta bir topçu için büyük sans
Zülfo aga'yı özlüyoruz reis.Cago cyp ve Fatih hct yukselisteki duyumcular. Sami Yen Haber ise dunyanin en iyi sallayan herifi her yeri takip edip en mantikli sekilde salliyor. Bir de ReactShift var.
Seviye baya yukseldi eskiden Askin Ates falan vardi.
Oyuncunun yeteneği ile alakalı bir durum değil.24 yaşında 6.5M€ verdiğin adamı anca Dubai'ye kiralık gönderebildinNerden bakarsan bak rezil bir işti.
Rashica bence de alınmaz. Kanatlardan birinde Keita, Ribery gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Yunus ye Yusuf da süre bulmalı mutlaka rotasyonda.Transfer dönemi biterken elimizde 5 tane 30 yas ve üzeri oyuncu vardi.
Bunlardan Mata, Gomis ve Aanholt seneye olmayacak.
Muslera ve Mertens'in yanina bir tecrübeli oyuncu daha alinma ihtimali Icardi'nin kalmasina ve alacagi ücrete bagli bence.
Mertens 2.9
Zaniolo 2.75
Torreira 2.75
Oliveira 2.75
Muslera 2.5
Dubois 1.8
Rashica 1.5 (Bonservisi alinmayabilir)
net aliyor.
Forumdan biri olduğu ne belli. Oyleysede FeramuzdurForumdan biri hakaret etti fake hesabıyla bakalım delikanlı mı yoksa ötleğin teki mi göreceğiz.
Santrafor olarak Haaland gibi Hojlund gibi bir potansiyel bulunmalı. Icardi'yi aratmayacak, konsol oyunlarında kapak olacak bir yıldız yaratmalıyız. İşte o zaman 40-50m Euro üstü satışlar yapmaya başlayabiliriz.Herkes zakharyana odaklanmış forvette eksigimiz var dinamo'da tyukavin diyorum acayip bir velet.
Icardi hype alıyorum 20 yaşına yeni girdi.
Yapmışken paket yapıp ikisini de alabilsek keşke.
Biri u21 olmak üzere 2 yabancı hakkımız var.
Mustafa hıyarından gelecek parayı tyukavine versek alırız.
yok yav hiç olur mu öyle şey , Arda Güler direkt olarak seçilmiş kişi.Güce dengeyi getirecek.beknaz ve emirhan kayar çok özeller.arda gülerden önce vardı bu cocuklar,ama işte medya yok bizde
Arda Güler de teknik var da ben Özel oyuncu olduğunu düşünmüyorum özgüvenli ve teknigi iyi onun dışında çok beğendiğim soyleyemem.yok yav hiç olur mu öyle şey , Arda Güler direkt olarak seçilmiş kişi.Güce dengeyi getirecek.
Diagne 10,
Bence hem Sergio hem de Mertens ile rotasyona girer. İkisini de dinlendirir dönüşümlü olarak.Bu Zekeriya gelirse Sergio'yla mı rotasyona girecek? #10 bölgesinde baya bir yığılma var keza.
Forumdan biri olduğu ne belli. Oyleysede Feramuzdur