- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.799
- 4.283
İlk 5 harfi konusunda haklısın.Yalan söylemiyorsa forumdanım dedi. Feramuz delikanlı adamdır instagramda ekli zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 5 harfi konusunda haklısın.Yalan söylemiyorsa forumdanım dedi. Feramuz delikanlı adamdır instagramda ekli zaten.
bitmiş diye yorumladım
herifler 17 gün sonra ilk defa twit atmışSanki zaniolo .
Baski kuruyorlar
Full baski yapiyorlar. Almayalim evander 2 oluyor sonjherifler 17 gün sonra ilk defa twit atmış
Ben de baya beğeniyorum ama daha 17 yaşında 143 gün falan sakatlığı var.Tempo yapınca sakatlanma problemi olabilir , zaten yumuşak bir futbolcu.Ayni zamanda tempo sorununu cozemezse öyle gidip top kulüpte takımın ofansif gücünün çoğunu yüklenip diğer bütün takımın onun yükünü taşıyabilecek bir oyuncu olamayacak gibi düşünüyorum ki zaten Fenerlilerin ve basının dediği ''seçilmiş kişi, gezegenin en büyük yeteneği , Psg sahibi kulüpten hisse satıp alacak" gibi kalıplara koymuyorum oyuncuyu sadece.Belki Arda Turan kadar bir kariyeri olur Avrupa'da hepsi bu yaniArda Güler de teknik var da ben Özel oyuncu olduğunu düşünmüyorum özgüvenli ve teknigi iyi onun dışında çok beğendiğim soyleyemem.
dinamonun twiti bariz şekilde pazarlıkların devam ettiğini gösteriyor
masada elimiz zayıflamasın twiti
Haydaaa