Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir yani konussa ne konusmasa ne. Gidip kimsenin tanimadiga bir gazetecinin altina yorum yapmak.
gazetecide değil.otel çalışanı bir Gslı zakharyanın durumunu sormuş ve kanıt için foto paylasmıs.sonra o Gslı abi bütün twitlerini sildi.gezen dokuzda o abinin acıklamalarını paylasmıs.

O değil de Gomisle 1 sene sözleşme uzatmak mantıklı olacak gibi duruyor.Şampiyon olursak temmuzun başında şl elemesine çıkacağız İcardi işi muhtemelen yazın sonuna kadar uzar,italyadan vs teklifleri bekleyecektir.Muhammedi de alırlar büyük ihtimalle elde forvet kalmayacak bu gidişle.Psv maçındaki gibi ptt1 seviyesinde kadroyla şl elemesine çıkmayız umarım.

Ben de baya beğeniyorum ama daha 17 yaşında 143 gün falan sakatlığı var.Tempo yapınca sakatlanma problemi olabilir , zaten yumuşak bir futbolcu.Ayni zamanda tempo sorununu cozemezse öyle gidip top kulüpte takımın ofansif gücünün çoğunu yüklenip diğer bütün takımın onun yükünü taşıyabilecek bir oyuncu olamayacak gibi düşünüyorum ki zaten Fenerlilerin ve basının dediği ''seçilmiş kişi, gezegenin en büyük yeteneği , Psg sahibi kulüpten hisse satıp alacak" gibi kalıplara koymuyorum oyuncuyu sadece.Belki Arda Turan kadar bir kariyeri olur Avrupa'da hepsi bu yani
Ben Arda Turan seviyesine çıkabileceğini de düşünmüyorum şundan dolayı Arda Manisa dayken çok kaliteli oynuyordu tek başına maç alacak bir oyuncuydu.

bence bu zakharyan olayı çok uzadı. futbolcu istemiyorsa vazgeçilmeli. Eğer futbolcu istiyor ise ozaman hemen çözülmeli olumlu yada olumsuz şekilde bence.

Futbolcu istemese zaten masaya oturup pazarlık yapmazlar. Kimseyi zorla, istemeye istemeye transfer etmemişizdir şu ana kadar ki transfer olmak istemeyen birini nasıl transfer edebilirsin ki ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 milyon ruble verelim bu iş kapansın

Gelirse 2 ayda cvsine şampiyonluk yazdırıp şlde oynama ihtimali elde edecek,büyük liglere rahatça transfer yapabilecek

Öteki türlü rostovla karda kışta çekirdeğine maç yapar,şampiyonluk falan zaten mümkün değil,avrupa takımları rusyadan oyuncuda alamıyo

Bizim zakaryana değil zakaryanın bize ihtiyacı var

Bonus oldugu zaman yazıyor, Belhanda sözleşmesi açın bakın.

"Profesyonel futbolcu Léo Michel Joseph Claude Dubois ve kulübü Olympique Lyonnais SASU ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir."

Bize göre ne bonus ne pay var

Bonservislerini genelde aciklayan Lyonun ana sayfasina bir bakalim:

"L'Olympique Lyonnais informe du transfert de son défenseur international français, Léo Dubois, au club turc de Galatasaray pour un montant de 2,5 M€, auquel pourront s’ajouter 1 M€ de bonus, ainsi qu’un intéressement de 10% sur une éventuelle plus-value future."

Lyon'da 2,5 milyon + 1 milyon Bonus ve kardan 10% pay var diyor.

Yusuf Demirde ayni sey. Spor Direktörleri bonus ve pay var, ve Yusuf iyi gelisirse ve transfer olursa istedigimiz rakama yakin bir bonservis elde etmis oluruz demisti.

Morutanin bonuslarini ve payi da Romanyadan ögrenmistik.

"Profesyonel futbolcu Léo Michel Joseph Claude Dubois ve kulübü Olympique Lyonnais SASU ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir."

Bize göre ne bonus ne pay var

Bonservislerini genelde aciklayan Lyonun ana sayfasina bir bakalim:

"L'Olympique Lyonnais informe du transfert de son défenseur international français, Léo Dubois, au club turc de Galatasaray pour un montant de 2,5 M€, auquel pourront s’ajouter 1 M€ de bonus, ainsi qu’un intéressement de 10% sur une éventuelle plus-value future."

Lyon'da 2,5 milyon + 1 milyon Bonus ve kardan 10% pay var diyor.

Yusuf Demirde ayni sey. Spor Direktörleri bonus ve pay var, ve Yusuf iyi gelisirse ve transfer olursa istedigimiz rakama yakin bir bonservis elde etmis oluruz demisti.

Morutanin bonuslarini ve payi da Romanyadan ögrenmistik.
Dönem dönem yazmıyoruz sanırım, Cengiz yönetimi varken yazıyorduk. Diagne de o zaman alındığı için yok diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt