Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Zakharyan'ı 5 Şubat günü ilk biz duyurduk acılı günlerde ilk biz yazdık kavgasına girmeyeceğiz. Trabzon maçından sonra bir yandan da gerekli kişilerle mesajlaşıyordum Zakharyan konusunu bizim bildiğimizi duyunca onlarda şaşırdılar hatta kulüp çok dillendirmemeye çalışıyordu. Kulüp bu transferi bitirmeye çalışıyoruz ama yaz dönemi için planlanıyordu dedi fakat çok fazla değişken var ki bazı şeyler dakika da değişebiliyor."

Son düzenleme:
Burhancan Terzi: "Zakharyan'ın babası başlarda istekli değil, Erden Timur ve Cenk Ergün'ün global çaptaki iletişimiyle aile tarafını ikna ettiler."

Sonraki transferde kolaylık garantisi demek..

Yatırımlardan sonra yapmamız gereken kolaylık;
tamam la chelsea 60 milyonu 3 taksite bölebiliriz oyuncuya kolaylık sağlayacağız dedik.

Burhancan Terzi: "Dinamo Moskova kulübü nakit 10-12 m euro istiyor. Galatasaray kulübü 10+2 m euro'ya bu transferi isterse bitirir."

Yav oyuncuları sahada ölene kadar oynatacağız heralde. Bunlar da insan hani her hafta yoğun güç harca harca bir yerde patlayacaklar.
Sonra yazın o bölgede bir oyuncu gitti diyelim. Mertens emekli oldu olivieraya da italyadan 10 milyonluk bir teklif aldık yazın elimizde oyuncu yokken transfer telaşı mı yasayalım.
Sonra para varsa icardi alınsın mevzusu doğru bir yaklaşım değil herif buraya yeniden doğup kendini avrupada kalburüstü bir takima atma kafasıyla geldi. Kalmak ister istemez şuan kafasındaki plan nedir bilemeyiz ancak bu herif gecen sene premier lig kapısından döndü.
Suan ona sahip olmak isteyen bayağı takım vardır diye düşünüyorum. Önce bir teklifleri görmek isteyecektir.
Ne yalan söyleyeyim bu transferde ciddi rakiplerimiz olacaktır.
Milan, inter, roma, m.united gibi takımlara bizim şartlarda anlaşırsa uçar gider.
Ha olmadı anlaşamadı aklı zaten burada olacaktır ve o istediği surece bonservis bedeli pek sorun olduğunu zannetmiyorum.

Sezon sonu için isteyip iş şu an bitirilme noktasına geldiyse kulübü de istekli satış konusunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt