- 10 Mart 2013
- 120.764
- 152.723
- 4.938
Min Jae de Ab pasaportu yok yabancı sayılıyor. Nelson AB vatandaşı bunları da hesaba kat zortz20 bence de zor. bana göre nelsson'dan önde olan kim min jae de 20 etmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Min Jae de Ab pasaportu yok yabancı sayılıyor. Nelson AB vatandaşı bunları da hesaba kat zortz20 bence de zor. bana göre nelsson'dan önde olan kim min jae de 20 etmedi.
Erden Timur bugün dese 35 milyonluk bir sürü genç oyuncumuz var boey Nelson torreria gibi , bizde bunu dillendirsek, bu fiyatlarda beklenti olustursak , piyasa değerleri direk 25milyonu görür, ezikler 20 milyon beklentiyi dillendire dillendire eljif elmasla kim min jaeyi sattılar yüksek fiyattan
bekleyip görelim üstat. ben oyuncu satışında yüksekten uçmayı sevmiyorum. sonra hayal kırıklığı oluyor.Boeyin menajeri bu bize icardiyi falan getiren eleman
Konuya birazdan Barış Savaş gelecektir
![]()
hangi alakasız twiti atarak alıntılayacak acaba düşünmekten kafada saç kalmadıKonuya birazdan Barış Savaş gelecektir
![]()
yaw Oğuzhanı vidayı kim alır renktas , işe yarayan oyuncuları zaten aboubakar cenk taliscaydı içlerinden yinede cenkten para kazandılarTinerciler yaptı böyle kaç oyuncu satabildiler bir tek Cenk o da kendi piyasasını kendi yapmıştı
Oğuzhan vida hep elde patladı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyleyse zaten o paraya Kağıt havlu,Peynir,Toz Detarjan falan alalım 1 senede 100 de 150 kazandırır.Onu alıp satıyoruz bunu alıp satıyoruz. Niye aldık niye satıyoruz? Doğru dürüst oynamadan kim 2 katı fiyatına alıyor bu adamları? Sene sonu yeniden kadro mu kuracağız herkesi satıp? Bunlar futboldan ekmek yemesin arkadaş yav bu nasıl habercilik.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
motz..anladığım kadarıyla sene sonu nelson 15'e satılsa yönetimi istifaya davet edeceksiniz
Su ana kadar guvenilir bir kaynaktan halen ilgilendigimize dair bir bilgi var mi?Zakaryan işi müspetten resmiye dönsün artık
Çok şükür kankaIyidir bro seni sormali