Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır bu adamın 1 senelik sözleşmesi kalmadı mı? bunlar 1 sene sonra bedavaya oyuncu satmak istiyor ozaman:) Ha zakharyan yeni sözleşme imzalar mı bilemem ama imzalarsa kendi ayağına sıkar

İki bekten birisinin tempo değil teknik ve savunma beki olmasından yanayım zaten sol beke bir azman alırsak dubois 3. Stoper gibi savunmayı güçlendirir önde basıyoruz çok çünkü

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boey hızı ve gücüyle, Dubois oyun bilgisiyle idare ediyor savunmayı. Hücumda ise Dubois inanılmaz yer tutuyor. Sürekli pas opsiyonu, sürekli tehlikeli yerlere koşu atıyor. Boey efsanevi bir çıkış yakalamasa herkes Dubois övüyordu bence şu an. Aynı anda iki tane iyi sağ beke sahibiz.

Matchtv russia internet sitesinde ve twitterdaki adreste zakharyanin kardesinin aciklamalari yok.yalan habermis

Kravetsila hülle yoluyla yazın Napoliye gitmişti. 31 Mayıs'ta Batumi'ye imza atmış. 1 Temmuz da Napoliye imza atmıştı. Lakin premier lig yönetimi (Rusya ile İngiltere arası diğer Avrupa ülkelerine göre daha şiddetli) bu tarz hulleye izin vermeyebilir.

Vasf Memo Ahmed e savaş açtım üstat
Ne söylerlerse karşı saftayim
bu kutsal savaşta yanındayım ahb. 🤝
Savaşın gidişatına göre safımi seçeceğim
Yemin ediyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Teşekkür ederim 😢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt