Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konstanteliasi arastirdim Arsenal ve RB Salzburg istiyormus. Pozisyon olarak Zakaryanin hemen hemen aynisi. En son Atina macinda da asist yapmis. Sofascore de oyununun cok ilginc istatistikleri var

Yunanistan ve Romanya taraflarından yıldız topçu çıkmıyor

Nando
Boey nelsson abdul adekugbe
Torreira Dahoud
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Muazzam takim

avatrımı siyah yaptım.zakaryanın gelmeyeceğini kabullendim.sabah akşam zakaryan gelmeyecek yazacagım,karsılıgında erden timur bana 1 milyon verecek

zakhaaryan gelmeyecek
zakharyan gelmeyecek
zakharyan gelmeyecek

Porto modeline geçtik sanırım birkaç yüksek bonservisli satış ile tüm Avrupa'nın bize bakış açısı değişecektir. Evet daha satış yok ama olacak gibi duruyor. Bunu sürekli hale getirmemiz lazım.
Yüksek bonservisle satacagimiz oyuncuların gittikleri takımdaki performansları bence çok önemli etken. Ayrıca ben bu yönetimin alınan ve satışında yüksek bonservis getiren oyuncularında Avrupa'da başarılı olabilecek kalibrede oyunculara formamizi giydirdigini yada giydirmek istediğini görüyorum. Herşey Galatasarayimiz için en iyisi olur insallah

Olumsuz haber verenler çekin silahınızı kapışalım

Screenshot_20230221-142759_Gallery.jpg

musapgiller mutlu!!!

Evet benziyor 2 oyuncu da 8 numaraya bakıldığında iyi oyuncular.Belhanda bize gelmeden önce Montpellier'de şampiyonluk yaşamış 1 isim Giroud ile beraber.Nice takımında da işleyen 1 yapıda iyi işlere imzalar attı.Burda 10 numara verilince kendisine beklenti büyüktü ama 8 numarada güzel işler yaptı bana göre burda da.Ben Real Madrid maçına kadar seviyodum..
Belhandayi severdin ha sana bakış açım degisiyor

Madem paramız var brezilyadan bir sihirbaz alalim. Shaktar modeli.

Fabricio Romano : Bu aşamada Zakharyan'ın Gala'ya getirilmesi için bir anlaşma olduğunun doğru olmadığını biliyorum ✌🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt