Burkay Altındall
Aslan Üye
İsterse hiç oynayamasın Adekugbe gözümüzün nurudur, baş tacıdır inşallah şampiyon olup biraz olsun moralini toparlarızUluslararası 1 sporcu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsterse hiç oynayamasın Adekugbe gözümüzün nurudur, baş tacıdır inşallah şampiyon olup biraz olsun moralini toparlarızUluslararası 1 sporcu
fener @Oral Sever@Sami Karakoç: De Graafschap'in genc kanat oyuncusu Basar Onal icin Fenerbahce'nin ilgisi var. Oyuncu yas grubunun ozel yeteneklerinden sayiliyor. Fenerbahce yonetimi kendisine yeni Ferdi olabilir dusuncesiyle bakiyor. Jorge Jesus da oyuncuyu cok begenmis onay vermis.

Benim de hayallerde Zaha kafa kırık olmasa saf yetenek herif
dış güçler hayrimizi bizden almaya çalışıyorHayriye komplo kuruluyor ey forum. Uyanık kalın
Kafa kirik falan degil ama bir tik yaslandi maalesef artik ruzgarin oglu degil.Benim de hayallerde Zaha kafa kırık olmasa saf yetenek herif
.#adaletherkeselazım
#hayriyargılansın
#adaletegüvenimizşaşmasın
Bunun bazı disiplin problemleri olduğundan Arsenal almamıştı diye hatırlıyorum burda rüzgarın oğlu olur Premier ligin eforu başkaKafa kirik falan degil ama bir tik yaslandi maalesef artik ruzgarin oglu degil.
Bu herif benim forumda olma nedenim.olmayinca ruhsuz gibiyimYa isteyen Hayri Cund'a istedigini yapsin peki Hayri agabey olmasa foruma girer misiniz ben girmem sahsen.
Bunun bazı disiplin problemleri olduğundan Arsenal almamıştı diye hatırlıyorum burda rüzgarın oğlu olur Premier ligin eforu başka
Yok Arsenal'in parasi yetmedi alamadi. Gidip Pepe'yi aldilar sonra.Bunun bazı disiplin problemleri olduğundan Arsenal almamıştı diye hatırlıyorum burda rüzgarın oğlu olur Premier ligin eforu başka
Pek cogumuz icin oyledir. Hem 100% Cimbomlu hem de dunya capinda 1 mizahsor.Bu herif benim forumda olma nedenim.olmayinca ruhsuz gibiyim