- 6 Eylül 2014
- 83.340
- 56.872
- 4.283
Agamizi sinirlendirmeyinYaa şu ifbli herifi niye paylaşıyosunuz, bjkye 5 point verseler ifbyle aynı puana geliyo ne dediğini kendi de bilmiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agamizi sinirlendirmeyinYaa şu ifbli herifi niye paylaşıyosunuz, bjkye 5 point verseler ifbyle aynı puana geliyo ne dediğini kendi de bilmiyo
Erden başkan bm elçisi gibi. Kafaya koymuş bizi yunanlılar ve ermenilerle barıştıracak.Burhan Can Terzi: “Erden Timur, Zakharyan’ı aşırı derecede istiyor.”
bu da yunanlıyı gündeme soktuysa zakaryan yolda
Çatla patla kıçını yırt küçük bir takım olarak kalacaksınızOğlum ne içiyorsunuz siz ?
Abukan hakki bjkli mi? Hic sanmiyorum gunahini almayalim ispat yoksahakkı madem bjkli.banlayın.olumlu tek yorumu yok herifin
gsli nevresim takımı üzerine uzanıp elinizle 4 işareti yapmak suretiyle gsli oldugunuzu ispatlamalısınızOğlum ne içiyorsunuz siz ?
yenı uye kaydı yapalımAlper Altun Admin bey ben fotografa tıklayınca Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. diye hata veriyor ne izni almam lazım
murat hulagü yazmış diye dedimAbukan hakki bjkli mi? Hic sanmiyorum gunahini almayalim ispat yoksa
Abukan bjkli yüzde 99.9Abukan hakki bjkli mi? Hic sanmiyorum gunahini almayalim ispat yoksa