- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
Bellingham var Dortmund'dan.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bellingham var Dortmund'dan.
bende bir tek bende çıkıyor sanıyordum
26 sında Alanyayla depte hazırlık maçımız var , 28 inde kupa maçımız olsa o maçı neden pazar oynayalım cuma oynayıp İstanbula dönerdik en geç.Oynanması engel bir durum yok. Antep'in durumundan dolayı Sivasspor turu geçti geriye 3 maç kaldı. Her takım 3 gün sonra maça çıkacak şekilde ayarlanabilir.
28 Şubat Salı 20:00 Galatasaray - Başakşehir
1 Mart Çarşamba 17:00Ankaragücü - Trabzonspor
1 Mart Çarşamba 20:00 Fenerbahçe - Kayserspor
umıdım yokŞu hamza akmandan bi modric veya nedvec çıksın yarabbim
İkisini de deliler gibi isterim. Asensio'yu daha çok isterim ama Ceballos'u da isterim. Yalnız ikisini de oynatmaya başladılar gibi bilmem ki salacaklar mı. Bir de Asensio'yu Milan falan istiyordu bir ara bize düşer mi bilemedim@Ali Bektaş real madridden ceballos ve asensio icin fikrin nedir?asensio formda bu ara,keske bize gelse
Yacine adli gelirse sasirmayin
2 maglubiyet yazalım oraya doğruysa bu haber.muslera 2 mac kacıracak diyorlar umarım dogru degildir 2 maç boş kale olmak bizi etkiler
Efeden cikabilirŞu hamza akmandan bi modric veya nedvec çıksın yarabbim
O kadar da değilmuslera 2 mac kacıracak diyorlar umarım dogru degildir 2 maç boş kale olmak bizi etkiler
Bize yeni Telles gerek daha doğrusu sezon sonu Brezilya'dan genç bir bek bulup getirmek lazım Marcelo tarzı biriTelles'in sezon sonunda United ile 1 yıllık sözleşmesi kalacak pek düşündükleri bir oyuncu değil. Bu sene biraz sakatlıktan kaynaklı olarak Sevilla'da düzenli oynayamamış ama kronik sakatlık sorunu olan bir isim değil, Telles sol bek için iyi bir alternatif olabilir önümüzdeki sezon adına. Bizde de iyi sezonları vardı ama Porto ile farklı bir seviyede performans gösterdi biraz düzenli oynamaya ihtiyacı var gibi. Grimaldo falan çok uçuk görünüyor ama Telles baya fırsat transferi.
Iyi oyuncu ama defansta 1.70 m boyunda oyuncu olmasin mümkünseSol beke önerim Grimaldo.