Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.878
- 11.075
- 2.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu için gidenler-gelenler için analiz yapılmalı ligin en iyi takımıyız ve mevcut kadronun üzerine Kaan Ayhan, Adekugbe ve Zaniolo gibi üç adam aldık... Uygun koşullarda fırsat transferi denk gelmedikçe fazla zorlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum ...Transfer obezliğini bıraksak iyi olacak gibi, Zaniolo ciddi bir bedelle geldi zaten, e yerli statüsünde sol bek de tamam, gerisi artık fanteziye kaçıyor. 14 maçtır kazanan takım var, çok fazla çomak sokmamak lazım. Rusya'dan Yunanistan'dan gelecek adamlara bu kadar paralar ödenmemeli.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gavi mi alacağız diyorsunacaba zakharyan yem mi
Takımda Zaniolo Rashica Sergio Mertens Torreira İcardi Kerem Yunus Yusuf varken vasf gibi Rusya'dan cikmayan Zakharyan için yangın yaptim
Takımda Zaniolo Rashica Sergio Mertens Torreira İcardi Kerem Yunus Yusuf varken vasf gibi Rusya'dan cikmayan Zakharyan için yangın yaptim
MitzjoBir adet dribbling 8 ihtiyac
mevzu morutan transferine gidiyozakaryanın babası dün konusmustu.yeni haber değil.gerci rus basını yalan pompalıyo.artık ilgiyi düşürün
o becali daha sinir bozucuydu dogrusumevzu morutan transferine gidiyo
becali gibi menajeri var sanırım bu hırbonun
zakaryan ilaç olacaktırBir adet dribbling 8 ihtiyac