Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bugunden beklentim var,belli vakitlerde nöbete girmeyeceğim o yüzden.her an mesaj yazabileceğiniz durumlar olabilir,lütfen geyiğin dibine vurup hayal kırıklıgı yaratmayın.transfer haberi bekliyorum

yav bugunden beklentim var,belli vakitlerde nöbete girmeyeceğim o yüzden.her an mesaj yazabileceğiniz durumlar olabilir,lütfen geyiğin dibine vurup hayal kırıklıgı yaratmayın.transfer haberi bekliyorum

ewt
vasfi.net gibi aklımıza geldikçe yazalım sadece

batı asya coğrafyası olarak, zamanında engizisyon mahkemelerinde giyotinle kafa kesen avrupa toplumuna kıyasla medeniyet açısından 1000 yıl gerideyiz.

o yüzden zakharyanla felan uğraşmayı bırakıp işinin ehli floransalı sir george gardi menecer bey ile devam edelim.

bilimsel methodlarla - karakter analizi vb - çalışmağa devam ettiğimiz sürece nice zaklar buluruz.

Sözleşmede çıkış maddesi yok, onun için ayrı protokol yapmışlar. Protokolü Onur Bulut tarafı hazırlamış. Başkan imzalamaz diye sadece Asbaşkan’a imzalatmışlar ama Başkanında imzası olması gerekiyormuş. Transfer dönemi kapanacak diye hızlı davranmışlar sanırım. Onur Bulut ceza alır ama boyutu savunmaya göre değişir

bi coşku beklediğim için müspet.bi de karsı tarafı ikna etmek,anlaşmak için güçlü bi açı var,erden timur değerlendirirse bugunu:)

tabi bizim garibanlar olumlu bekleyince pek olumlu olmaz,hep hüsrana ugruyoruz.beklenti olunca...temkinliyim o yüzden.rus basını gibi yavsaklar var işin içinde

05 Mart’a çok var Sergen, çok yükselme. Transfer olmaz da olursa da Mart ayında olur.

Sezon başında transfer oburluğunu hocanın tek senelik sözleşmesine bağlıyordum. Sene sonu gitme ihtimali olduğundan her transfere evet diyor gibi bir algı oluşmuştu bende ve kısmen haklı bulmuştum. Fakat artık kovulma gibi bir olasılığı kalmadı bu sezon için. Gelecek sezon için bile bir kredisi oluşmuş durumda bir facia yaşatmadığı sürece. O zaman bu vakitten sonra Zakharyan transferini onaylamasını anlamlandıramadım. Elimizde zaten yakın mevkide benzer potansiyelli Yusuf demir var, 6 m euro gibi bizim için görece yüksek bir bonservis ile alınmış bir yatırım. Yusuf’u kazanmayı bırak çocuk kadroya giremedi neredeyse. Bu oburluk fatih hocanın sonunu getirdi dikkatli olunması gerekiyor.

05 Mart’a çok var Sergen, çok yükselme. Transfer olmaz da olursa da Mart ayında olur.
yok bugune özel beklentim var.zakaryan olabilir ama baska bi haberde alabiliriz.zakaryanın gelmesi 2-3 martı bulacak gibi zaten.ona baktım dün.

Son düzenleme:
Yusuf'un YouTube videolarını izledim, bizde anormal derecede yavaşlamış Yusuf, muhtemelen çok fazla üst vücut çalıştı, kalinlasti, ve ağırlaştı, hala çok değerli çünkü 19 yaşında, özellikle sol bek yerli olduğu için artık daha fazla şans bulacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt