- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
yav bugunden beklentim var,belli vakitlerde nöbete girmeyeceğim o yüzden.her an mesaj yazabileceğiniz durumlar olabilir,lütfen geyiğin dibine vurup hayal kırıklıgı yaratmayın.transfer haberi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav bugunden beklentim var,belli vakitlerde nöbete girmeyeceğim o yüzden.her an mesaj yazabileceğiniz durumlar olabilir,lütfen geyiğin dibine vurup hayal kırıklıgı yaratmayın.transfer haberi bekliyorum
yapın geyiğinizi de,100 sayfa geyik olmasınewt
vasfi.net gibi aklımıza geldikçe yazalım sadece
müspet mi sergiyav bugunden beklentim var,belli vakitlerde nöbete girmeyeceğim o yüzden.her an mesaj yazabileceğiniz durumlar olabilir,lütfen geyiğin dibine vurup hayal kırıklıgı yaratmayın.transfer haberi bekliyorum
Morutan>Yusuf
Change my mind
Sözleşmede çıkış maddesi yok, onun için ayrı protokol yapmışlar. Protokolü Onur Bulut tarafı hazırlamış. Başkan imzalamaz diye sadece Asbaşkan’a imzalatmışlar ama Başkanında imzası olması gerekiyormuş. Transfer dönemi kapanacak diye hızlı davranmışlar sanırım. Onur Bulut ceza alır ama boyutu savunmaya göre değişirsonuç?
bi coşku beklediğim için müspet.bi de karsı tarafı ikna etmek,anlaşmak için güçlü bi açı var,erden timur değerlendirirse bugunumüspet mi sergi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok bugune özel beklentim var.zakaryan olabilir ama baska bi haberde alabiliriz.zakaryanın gelmesi 2-3 martı bulacak gibi zaten.ona baktım dün.05 Mart’a çok var Sergen, çok yükselme. Transfer olmaz da olursa da Mart ayında olur.
Gitti gelmez nazo gelin. Yavru ceylan gibi kacar...sonuç?
abi bu senin gerçek adın ve soyadın mı?ewt
vasfi.net gibi aklımıza geldikçe yazalım sadece