Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmede çıkış maddesi yok, onun için ayrı protokol yapmışlar. Protokolü Onur Bulut tarafı hazırlamış. Başkan imzalamaz diye sadece Asbaşkan’a imzalatmışlar ama Başkanında imzası olması gerekiyormuş. Transfer dönemi kapanacak diye hızlı davranmışlar sanırım. Onur Bulut ceza alır ama boyutu savunmaya göre değişir

hem jk hem de onur'un yaptığı nitelikli dolandırıcılık yav, ceza yemesi lazım bunların harbiden

zakaryan ve ailesi tarafında sorun yok bence.para şart.bakalım o parayı verebilcek miyiz

Ermenistan'dan nasıl tepki gelebilir abi come to Gala yazıypr her yerde 3-5 ermeniye mi takılmışlar şimdi, Rusya milli takımını seçerken nerdeymiş babası

şu tarz yok oyuncunun annesi yok babası gibi başlayan haberleri görünce soğuyorum o transferden

Yönetimden biri vazgeçtik demeden babasına da, ergen dinamo medyasına da inanmam. Hala uğraşıldığı bariz, adamlar taraftar üzerinden fiyat yükseltme peşinde de Allah'tan geçti o dönemler. Kimsenin zekeriya gelmedi diye çıkıp sövecek hali yok Erden Timur'a.

yok

ismim Harun Barut
teyzemin oğlu var biraz gaspet sürekli evlenip boşanıyor falan ismi Hayri, 10 yılı geçmiştir onlara gitmiştim, Hayri evde yoktu , teyzem yaşlı falan ama espiri anlayışı iyidir , Hayri Cund nerelerde dedim , teyzemin hoşuna gitti , yarım saat sonra geldi , teyzem dedi nerdesin len Hayri Cund, o gün bugün adamın adı Hayri Cund kaldı valla herkes Hayri Cund diyordu teyzem sağolsun geçenlerde güncelledi adını Saadettin Köpek diyor artık , teyzemde Keramettin admin gibi mübarek ))))

zakharyan'a bu şarkıyı yollayıp veda edelim. bu iş olmaz

"Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun "

iki transfer haberi okuyalım dedik yine getirdin aklıma

Sözleşmede çıkış maddesi yok, onun için ayrı protokol yapmışlar. Protokolü Onur Bulut tarafı hazırlamış. Başkan imzalamaz diye sadece Asbaşkan’a imzalatmışlar ama Başkanında imzası olması gerekiyormuş. Transfer dönemi kapanacak diye hızlı davranmışlar sanırım. Onur Bulut ceza alır ama boyutu savunmaya göre değişir
Çetrefilli bi iş gibi duruyor. Asbaşkan da incelenmeli

Kim yaptı bu haberi

haber imzasız. skorer özel diye verilmiş. milliyete ambargo lazım

skorer ve milliyet paylaşmak yasak

teyzemin oğlu var biraz gaspet sürekli evlenip boşanıyor falan ismi Hayri, 10 yılı geçmiştir onlara gitmiştim, Hayri evde yoktu , teyzem yaşlı falan ama espiri anlayışı iyidir , Hayri Cund nerelerde dedim , teyzemin hoşuna gitti , yarım saat sonra geldi , teyzem dedi nerdesin len Hayri Cund, o gün bugün adamın adı Hayri Cund kaldı valla herkes Hayri Cund diyordu teyzem sağolsun geçenlerde güncelledi adını Saadettin Köpek diyor artık , teyzemde Keramettin admin gibi mübarek ))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt