Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teyzemin oğlu var biraz gaspet sürekli evlenip boşanıyor falan ismi Hayri, 10 yılı geçmiştir onlara gitmiştim, Hayri evde yoktu , teyzem yaşlı falan ama espiri anlayışı iyidir , Hayri Cund nerelerde dedim , teyzemin hoşuna gitti , yarım saat sonra geldi , teyzem dedi nerdesin len Hayri Cund, o gün bugün adamın adı Hayri Cund kaldı valla herkes Hayri Cund diyordu teyzem sağolsun geçenlerde güncelledi adını Saadettin Köpek diyor artık , teyzemde Keramettin admin gibi mübarek ))))

images

2023 yilinin profesyonel futbol dunyasinda bir transferin etnik koken nedeniyle suya dustugune inanmamizi mi bekliyorlar?

Zakharyan sorunu cidden etnik köken ile ilgiliyse uğraşılması bile zaman kaybı. Adam ve ailesi istemiyorsa hala neden uğraşılır garip.

Eğer iş etnik illiyetse bu adam gelse bile kendini futbola vermez Avrupa'ya gideceği zamanı bekleyerek gününü doldurur.

Bu arada ben Zakharyan transferinin kökeni ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı bizim yönetim uğraşmazdı kesinlikle. Ödeme ile alakalıdır. Yoksa bizim ülkemizde binlerce Ermeni kökenli var.
Takımla anlaştıysak ve sorun oyuncuysa,dinamo niye günlerdir ergen ergen tweetler atıyor. Dinamo ile henüz anlaşma olmadığı kabak gibi ortada bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt