- 5 Eylül 2014
- 80.062
- 62.690
- 4.283
bana sakın bir daha alıntı yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana sakın bir daha alıntı yapma
NasılFblileri çıkartmak için
yolumuz karanlık üstat başa geçte bizlere ışık olSelamımızı alan dostlara allah hz.muhammed efendimizin komşusu olmayı nasip eylesin
Ross bu haliyle bu takımda banko oynarOf direkten ne döndü be
Katiliyorum. Yanliz Jankat hiç güven vermiyor bek olarak denemeliyizRoss bu haliyle bu takımda banko oynar
Gelmezse 5 mart da zakharyanin dmlerini enver pasa ile bombalarimZakharyan gelirse Sami ahbap şu şekil olacak
Ekli dosyayı görüntüle 193195
İyi olmuş bunlara da cidden.Bu ne demekmiş yani ben anlamadım 10 senedir kupa alamayan kulübün de bjkden pek bir farkı yok yani, ayrıca istediği yerde de oynar.Bunlarin bjkli başkanından kurtulduk şimdi de fenerlisini bulmuşlar herhalde.Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Onur Bulut gidecekse Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birine gitsin. 'Onur, Fenerbahçe’de oynamazmış'... Profesyonel bir futbolcunun, 'ben Fenerbahçe’de, orada-burada oynamam' demesini mantıklı ve doğru bulmuyorum."
İyi olmuş bunlara da cidden.Bu ne demekmiş yani ben anlamadım 10 senedir kupa alamayan kulübün de bjkden pek bir farkı yok yani, ayrıca istediği yerde de oynar.Bunlarin bjkli başkanından kurtulduk şimdi de fenerlisini bulmuşlar herhalde.Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Onur Bulut gidecekse Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birine gitsin. 'Onur, Fenerbahçe’de oynamazmış'... Profesyonel bir futbolcunun, 'ben Fenerbahçe’de, orada-burada oynamam' demesini mantıklı ve doğru bulmuyorum."
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Onur Bulut gidecekse Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birine gitsin. 'Onur, Fenerbahçe’de oynamazmış'... Profesyonel bir futbolcunun, 'ben Fenerbahçe’de, orada-burada oynamam' demesini mantıklı ve doğru bulmuyorum."