Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 bek de gitti, samsun deplasmanı var haftaya. Olası puan kaybında sorumlu yönetimdir. Transfer konusunda inanilmaz geç kaldılar. Kaan ve barış bek performanslari dalgalı. Barış müthiş bir sağ açık oyuncusu, neden bek de ortalama bek olarak kullanalım?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan kariyerine sağ bek oynayarak başlamış oda bir altarnatif olabilir
bizim oyunumuzda Kaan çok fazla git gel olduğu için Bek olarak uzun süre dayanamaz diye düşünüyorum. Adele sakatlığı / perfomansı etkilemesi muhtemel. Şu an için el mecbur

ne optimum yer ortasaha torreira partneri olmak - her ne kadar çok defansif kaldığımızı düşünsemde . En azından kaan top kullanabildiği için Dmeirbay/Mertens'e iyi kullanabilir

Direk zorunlu alsan satın alma opsiyonu diye bir şey olmuyor ki. Ayrıca Luyindama'da almanız zorunlu değildi 3 milyon kira verdin 6 ay için istesek almayabilirdik ama iyi performansı için 5 milyon verip aldık. Kiralamayı yüksek verdik orada.
Mantıken zorunlu satın alma opsiyonu diye bir şey olmaz ama ffpye uydurmak için böyle şeyler çıkmıştı Avrupa'da da. Luyindama'ya herkes zorunlu satın alma var diyordu aldığımızda. Hiç istersek almayız diye bir haber gördüğümü hatırlamıyorum

He yep yeni kadro kuralim transfer fetisleri icin devre arasinda
bu sene şampiyon olsak en sinir olacağım iş o olacak.

2 sene şmapiyon oluyoruz - yazın gene 6-8 arası trasnfer olacak.

hiç 2 gönder 2 al devam modelini gerçekleştiremiyoruz başarılı sezon sonrasında

Zannetmiyorum da Ndombele zorunluysa bir tarafımıza şemsiye girmiştir demek.

Şimdi düşündüm de hocanın ısrar etmesi sürekli oyuna alması falan bu yüzden mi?

Allah korusun umarım böyle bir şey yoktur çünkü Boey'i satarak ancak onun zararını karşıladık demektir.

Geçen seneye göre en büyük dezavantajimiz takım savunmamız oldu boey ve Raşid takım savunmasında ciddi onemliydiler Raşid gitti boeyde gitti sağ tarafı güçlü hale getirmemiz olmazsa olmaz

1706521670465.webp

Su görüntü girsin herkese

Mantıken zorunlu satın alma opsiyonu diye bir şey olmaz ama ffpye uydurmak için böyle şeyler çıkmıştı Avrupa'da da. Luyindama'ya herkes zorunlu satın alma var diyordu aldığımızda. Hiç istersek almayız diye bir haber gördüğümü hatırlamıyorum

Herkes nasıl olsa kesin alacağımız için öyle diyordu ilk başta. Yoksa Luyindama'da zorunlu yoktu. Tek taraflı kulüp taraflı satın alma opsiyonu vardı. Luyindama'yı satın almak için aldık ama onu Terim'de söylemişti

Katılıyorum.Bende kiralık gitmelerine çok akıl erdiremiyorum,çünkü kiralık gidip gerçekten evrilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Aslında ellerine fırsat geçmesi adına idmanların 3 katı daha fazla çalışmaları gerekiyor. Gündem boey ya,idman sonrası çocuk sürekli antrenman yapıyordu. Bizim çocukları tenzi ediyorum ama idmanları daha fazla ciddiye alıp as oyunculardan daha fazla çalışmaları gerekiyor. Artık tamamına yetişkin diyebiliriz sadece efe sanırım yaşı daha ufak onun dışında Ali,Eyüp,Gökhan,Hamza vb diğerleri artık yetişkin sınıfındalar ve fiziklerine ,idmanlarına maksimum önem verip formayı kapmalılar.Tüm günlerini bu işe ayırmaları çokmu zor .
Dostum anlatamamışım. Mesele kiralık gitmeleri değil; hatta Okan Buruk-Emre B. gibi olağanüstü yetenekli ve çok genç yaşta takıma girebilecek yeterlilikte olanlar dışında kendilerini ispatlama fırsatı bulabilecekleri bir yerlere kiralanmaları izlenebilecek tek yol. Burası yarışmacı bir kulüp; Altınordu filan değil...

Esas mesele, altyapıdaki sporcu adaylarının ve ailelerinin zihniyetleri. Kiralandığı yerde tarif ettiğim şekilde davranan, 'ben oldum' havasındaki çocuk kulüpte kalsa ne olacak?..Evet bazen yanlış yerlere kiralandıkları da oluyor ama büyük çoğunluğu kafadan kaybediyor...

Herkes nasıl olsa kesin alacağımız için öyle diyordu ilk başta. Yoksa Luyindama'da zorunlu yoktu. Tek taraflı kulüp taraflı satın alma opsiyonu vardı. Luyindama'yı satın almak için aldık ama onu Terim'de söylemişti
Ben tam tersini hatırlıyorum. Ozan Kabak'ın paranın çoğu Diagne'ye gidince FFP açısından bu yola girmiştik.

boey - sağ bek
angelinho - sol bek
ndombele - 8 no
ziyech - hücum oyuncusu

4 oyuncumuz ayrıldı/ayrılmak üzere.

sağ bek
sol bek
8 no
hücum oyuncusu

şu 4 bölgeye düzgün çözümler bulursak, işlem tamamdır. takımın geri kalanı bence mevki mevki ligin en iyi oyuncuları. sadece kendilerinden %100 verim almak gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt