Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
bozulmadım rdas nıye bozulayım sevıyorum senihemen de bozulurmus
tamam oyna biraz daha oyuncagınla![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bozulmadım rdas nıye bozulayım sevıyorum senihemen de bozulurmus
tamam oyna biraz daha oyuncagınla![]()
Senaya blas sol bekOkan Buruk: "Başkanımız ve yönetimimiz bize destek veriyor. Başkanımız ile de konuştuk Erden bey destek oluyor. Cuma gününe kadar hızlı şekilde bir sağ bir sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Çok büyük çaba sarf ediliyor. 3 gün boyunca tesisten çıkmadık oyuncu izliyoruz."
neden bu kadar tepkilisin rıdvana renktasDenilenler doğruysa O Rıdvan denen İskoç artığı iti getirirsek bize yazıklar olsun.
Ne diyolar üstad
Çare Javier Zannetti solda da Gianluca Pessotto yada fakir Zambrotta sı Michelle ParamattiOrta saha almazsak bittik biz bek falan bile bir şekilde gider fakat mertensle sezon bitmez.Bittik biz bittik ya
neden bu kadar tepkilisin rıdvana renktas
bilmedigimiz bir yamugu mu oldu
Piyasa yapıp yazin daha fazla ücretle geri gelirim düşüncesinde olabilir. Hatta belki fb bile beni ister ortalik kizisir daha fazla kazanirim diyordurBu it sırf Euro 2024 için bize opsiyonsuz gelmek istiyormuş
Bu talihsiz bir açıklama olmamış mı? Yani bunları bari duymayaydıkOkan Buruk: "Başkanımız ve yönetimimiz bize destek veriyor. Başkanımız ile de konuştuk Erden bey destek oluyor. Cuma gününe kadar hızlı şekilde bir sağ bir sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Çok büyük çaba sarf ediliyor. 3 gün boyunca tesisten çıkmadık oyuncu izliyoruz."
İstspor var gitsin orda göstersin kendisini, zira onun yeri orası.Bu it sırf Euro 2024 için bize opsiyonsuz gelmek istiyormuş
8-10 oynayabilecek kısa vadede daha iyi bir çözüm kesinlikle yok o fırsat da kaçtı işte. Ndombele ve Demirbay gibi istikrarsız, yetersiz adamlara muhtaç kaldıkBen dedim linçlendim tavsiye etmem Göktuğumm![]()
almayız o zamanOpsiyon istemiyormuş bize 6 aylık gelmek istiyormuş
Maçı kazanmışız zor 1 maç herkesin sevinmesi gerekirken ıslıklandı diye trip atıyo.Kerem'den yazın kurtulmak gerek..