Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.624
- 9.918
- 2.068
Baba Ziyech kafaca çoktan gitti, araplara gitmesi daha işimize yarar.Ziyech giderse sağ açığa da yedek kalmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba Ziyech kafaca çoktan gitti, araplara gitmesi daha işimize yarar.Ziyech giderse sağ açığa da yedek kalmıyor
Kadayıf gelmesin diyon sonra da Cenk devreye girsin diyon.Devreye girsin de yeni Oliveiralarımız olsun nurtopu gibi 4 sene uğrasalım göndermek içinCenk Ergün devreye girmeli. Bunların transfer yapacğı yok.
Kazım orda da yedek kalır
Batuhan'ı verdik Sumudica Nita çektiKazım orda da yedek kalır
Ziyech giderse sağ açığa da yedek kalmıyor
Dünden sonra vazgeçtim. Şampiyonluk gidiyor kadayıf madayıf 6 ay top oynayacak adam lazımKadayıf gelmesin diyon sonra da Cenk devreye girsin diyon.Devreye girsin de yeni Oliveiralarımız olsun nurtopu gibi 4 sene uğrasalım göndermek için
Kadayıflar top mop oynamiyor sorun orda zatenDünden sonra vazgeçtim. Şampiyonluk gidiyor kadayıf madayıf 6 ay top oynayacak adam lazım
Ben alsınlar diye demedim. Hatta Tete'yi de satsınlar sadece Barış kalabilirBekleri alırlarsa Barış ve Tete düşünüyorlar galiba kalan süre için ya da sağ kanada yakın bir oyun kurucu tarzı bir şey de bakıyor olabilirler.
Mevcut kadro patladı patlayacakKadayıflar top mop oynamiyor sorun orda zaten
Mehmetşah mehmetdoganarkadaslar yeni sag bekimiz Assignon'dur hayirli olsun