Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.748
- 20.741
- 1.848
Keşke geri çağırma maddesi koysaymışız Dubois'ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi topçu değil ki deboisKeşke geri çağırma maddesi koysaymışız Dubois'ya
Katılıyorum. Devre arasında büyük bir sürpriz olmadıkça kimse as oyuncusunu vermez. Potansiyelli isim veya as oyuncu almak için parayı basman gerekiyor. Dolayısıyla bu yöntem ile AKILLICA anlaşmalar yaparak ilerlemek makul olanı.Şuan ne vereceği belli tecrübeli isimleri kiralayıp, fırsat transferi olmadıkça potansiyelli transferleri sezon sonuna bırakmak bence daha mantıklı.
eli ayağı tutan tek topcuları rachica ya nası yapacan onu :dadam gibi topcu alamiyorlarsa almasinlar
bana kalsa sadece rashica'yi geri alirim bjk'dan simdilik
İhtiyaç var şuan, geri çağırma maddesi olsaydı sezon sonuna kadar kafan rahattı.iyi topçu değil ki debois
Bize Rashica değil Ziyech'in eli ayağı oynamayanı, konsantre olanı lazım. Kapalı savunmalara Rashica da yetersiz kalıyordu geçen sezon.adam gibi topcu alamiyorlarsa almasinlar
bana kalsa sadece rashica'yi geri alirim bjk'dan simdilik
evet idare edebilirdi. ama sağ bek sorunsalını çözmezdi. kaan dan ne kadar verim alıyorsak benzerini debois den alırdık. bence basak'da bile sırıtıyor.İhtiyaç var şuan, geri çağırma maddesi olsaydı sezon sonuna kadar kafan rahattı.
Barış'ın golünden önce ceza sahasına doğru attığı koşu ile İcardi'nin topu rahatça kontrol etmesini sağladı. Savunma oyuncusu yer sarsıntısından dolayı dengesini sağlayamayıp pozisyon alamadı.Ndombele sahada yeri oynatarak rakipleri bozuyor
Renkdaşım arkadaş ortamın baya değişikmiş