Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortam çok gergin Fuat, herkes çok gergin

Her sene aynı transfer son güne kaldı , taraftar sinir stres 🙃, sizde kasmayın transfer yapilir yapılmaz , Galatasaray yine winner takım gibi takılır. Forvetsizsiz, orta sahasiz , çok şampiyon olduk , beksiz de olursa şaşmayın, akışına bırakın..

Biz burda transfer beklerken yönetim:

1706619523278.webp

Aurier, kafa olarak ndombele tarzında. Umarim öyle hata yapılmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haberi yapan güvenilir bir kaynak değil ama tüm yollar da bir sürpriz yoksa Kuzey ülkelerinden falan bu arkadaşa çıkıyor. Yeni hocası kendisini artık ilk 11 düşünmüyor, Aliou Seidou diye oyuncu da aldılar 11 milyona kendisi 3'lünün sağ stoperi ve sağ bek olarak oynaya bir oyuncu. Dolayısıyla Assignon'un forma şansı azaldı oyuncu ayrılmak istiyor. Bana Assignon bize gelecek gibi geliyor.

“Son dakika bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki günlerde imza atacak” demek daha ortada hiçbir anlaşma yok demek.

Taraftar yangın yapmasın diyenler, 48 saat kaldı, yeter be. Ben uefada takimimi izlemek istiyorum. Uefa da tek mac kazanmak bile milyon eurolar. Yaz transfer dönemi de avrupada transfer bitsin güzel adamlar düşer dediler, düşenleri gördük. Kimse transfer tahtası kapanınca oynattığı adami vermez. Bitmiyor bu hatalar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena değil tempolu bir adam Başakşehir'de iş yapar daha üstü olmaz.

Al Nassr'da Ospina kadroya geri dönmüş Seko Fofana ayrılacak diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt